top of page

Reiki 3B

Bij de Reiki Master 3b cursus ontvang je de kennis en inwijdingen om je Reiki opleiding mee te voltooien. Na deze middag heb je alles in huis om jezelf en mensen om je heen optimaal te kunnen behandelen met Reiki. 

Wanneer: op ieder geschikt moment
Privé 1:1 op aanvraag
Waar: op locatie of thuis
Voor wie: mensen met Reiki Master 3a

 

Programma Reiki Master
Deze dag begint met de Reiki 3b inwijding om je kanaal nog verder te openen, waardoor je de Reiki op het hoogste niveau door kan geven aan jezelf en anderen. Deze laatste inwijding geeft je dan ook de kracht om anderen in te wijden.

 

De theorie wordt verder verdiept door in te gaan op thema’s als Verlichting, je Ware Zelf, komen in je Zijn en identificaties.

 

We doen een bijzonder krachtige Reiki behandeling waarin elke cursist een Reiki behandeling krijgt van alle andere deelnemers tegelijkertijd.

Je leert en oefent een Boeddhistische meditatietechniek om uit te vinden wie je bent en om jezelf te gronden in je Zijn. Dit helpt je steeds dichter bij je Ware Zelf te komen en van hieruit te gaan leven en werken.

Na deze dag ontvang je het Reiki 3b Master Healer certificaat en kun je zelf mensen inwijden en je eigen cursussen opzetten.

DSC_8815.jpg
bottom of page