top of page

Mijn podcast

Voor iedereen die snakt naar een leven met een goud randje. Leven vanuit flow in Body, Mind & Spirit.Voor hooggevoelige vrouwen die meer rust, overvloed, balans, plezier en vrijheid willen ervaren.

Geniet ervan en veel luisterplezier. Laat je weten wat je ervan vond? 

Liefs Samantha

#25 
Ecstatic Dance
 

Hoe ziet onze Cacao Ceremonie met Ecstatic Dance eruit? Waar is het goed voor? Wat kun je verwachten? Beluister het snel hier. Enjoy!

#24 
Blauwe Lotus

Wat is het? Wat kan het voor je doen? Hoe gebruik je het? Wat kun je verwachten van een Ceremonie? Wat zijn de voordelen? Luister het snel! Enjoy.

#23 

Cacao Ceremonie 

Ontdek de geschiedenis van Cacao, hoe kun je het bereiden en wat zijn de 11 wijsheden & voordelen van Cacao? Luister het hier. Enjoy!

#22 
De vijf Reiki regels

De sleutels naar balans, rust & geluk! Hoe ziet een Reiki inwijding eruit? Wat is de geschiedenis en wat zijn de principes van Reiki? Luister het hier! Enjoy.

#21
Waarom op Retreat 

Dit zijn de vijf redenen waarom iedere vrouw op Retreat zou moeten gaan!

#20
Alcoholvrij

Ontdek mijn relatie met alcohol. Waarom wil ik minder drinken/stoppen met drinken? Wat vind mijn man/omgeving hiervan? 

#19
Familieopstellingen

Mijn allereerste familieopstelling! Ik deel graag mijn ervaring met jou. Wat is het precies? Hoe werkt het? Wat gebeurt er in jouw systeem?

#18
Energy Orgasm

In Leiden ervaar ik tijdens een One Day Retreat mijn allereerste energy orgasm. Oe la la! Ik vertel je uitereaard ALLES!

#17 Ons tantra avontuur

In Amsterdam beleven wij onze eerste tantra sessie. Ik vertel je ALLE intieme momenten! Luister snel.

#16 Hoe heb ik mijn man ontmoet?

In 2013 ontmoet ik mijn man in een plaatselijke kroeg 'the Piperbag" in Hazerswoude. Het was liefde op het eerste gezicht. Hoor hoe mijn man mij veroverd heeft!
 

#15 Divine Timing

Het leven gaat helaas soms anders dan je zelf verwacht of gehoopt had. Hoe ga je hiermee om? Leer hoe je veerkrachtig wordt en met tegenslagen omgaat.. 
 

#14 Ontdek de KRACHT van de maan

Ben jij hooggevoelig en voel je wat voor invloed de maan op jouw systeem heeft? Ben je moe, onrustig, slaap je slecht? Of voel je juist extra creatie? Laat de maan vóór je werken ipv tegen je.
 

#13 Wat andere van jou vinden..

Dit thema mocht ik loslaten.. ik merk dat ik de oordelen van anderen soms lastig vind. Ik voel de last op mijn schouders/rug als anderen over mij praten. Kan jij loslaten wat anderen van jou vinden/zeggen? Durf jij jouw waarheid te spreken en je volledig te laten zien?
 

#12 Hoe blijf je in je kracht staan?

Ik geef je tips, tricks en tools zodat jij weet hoe je jouw energielevel hoog houdt. Krijg inzicht in wat jou energie kost en van wie je energie krijgt.
 

#11 Mijn allereerste Reading sessie

Ik mocht deze ontvangen van Joke Slagmolen. Ik deel mijn ervaring graag met jou. In het begin was ik eerlijk gezegd best sceptisch.
 

#10 Kwaliteit voor kwantiteit

Waar vind jij belangrijk? Ik moet soms keuzes maken die niet leuk zijn, zoals iemand afzeggen voor het hoogste goed. In deze Podcast deel ik waarom.
 

#9 Wat een avondritueel voor jou kan betekenen

Heb jij een avondritueel? Zo ja, hoe ziet deze eruit? Hierbij deel ik mijn avondritueel. Het levert je waardevolle en mooie inzichten op! 

 

#8 Lancering Brilliant Breath!!!

Mijn unieke meditatie box staat online! Met 8 fijne meditaties van 10-15 minuten. Deze gaan jouw leven vervullen en verbeteren!
 

#7 Wat een ochtendritueel voor jou kan betekenen

Ben jij ook een vroege vogel? Ik hou van de ochtend! Voordat iedereen ontwaakt, wandel ik door de polder, zie de zon opkomen en hoor de vogels fluiten. Daarna begint mijn dag fris & fruitig! Dat gun ik jou ook.
 

#6 Everything in life is happening FOR you NOT to you

Hoe zwaar, moeilijk, lastig, pittig jouw situatie ook is. Zonder donker, geen licht. Ik deel heel kwetsbaar, open en transparant mijn struggles met jou.
 

#5 Waar ben jij verslaafd aan?

Iedereen heeft een verslaving: telefoon, werk, seks, gamen, eten, drinken, drugs, tv, praten, computeren, aandacht, roddelen etc. Welke heb jij? Wat vind jij veranderen in je leven?
 

#4 Hoe is Breathwork op mijn pad gekomen?

In 2017 ervaar ik mijn allereerste Breathwork sessie tijdens de Healthy Fest weekend in de Eemhof. Het was intens, mooi, helend, transformerend en emotioneel. Dit wil ik vaker doen en met de rest van de wereld delen!
 

#3 Hoe is Reiki op mijn pad gekomen?

Een bizar/bijzonder verhaal. Wij hadden een identiteit (geest) in huis. Deze werd naar het licht gestuurd door een Reiki Master. Wat er toen gebeurde vertel ik graag in deze podaast!
 

#2 Wat is jouw grootste angst?

Heb jij angsten? Zo ja, welke zijn dat? Breathwork helpt je uitnodigen om er doorheen te bewegen. Om het aan te kijken en te doorvoelen. Ren/vlucht niet weg. Ga het aan! Kies voor vertrouwen, rust en overgave.
 

#1 De start van Samantha de Reiki Coach

Hoe is het allemaal begonnen? Ontdek het hier.
 

bottom of page