top of page
Wie ben ik?

Wat fijn dat je er bent. Mijn naam is Samantha. Founder van de Reiki Coach. Samen met mijn geweldige man Stefan en twee lieve kinderen Liam en Levi, woon ik sinds 2013 in Hazerswoude Rijndijk.

Van jongs af aan houd ik al van sporten, dansen en zingen. Dat is het liefste wat ik doe! Daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Hey lieve jij!

Ik heb 20 jaar lang ervaring als fitness-, lifestyle en voedingscoach. Daarnaast heb ik verschillende groepslessen gegeven en dat doe ik nog steeds met alle liefde. Mijn favoriete les is by far Yin Yoga.Inmiddels heb ik mijn Yoga skills uitgebreid met allerlei opleidingen, cursussen en workshops over yoga, mindfullness, gezonde voeding en ademwerk.

Daar is mijn interesse in energieën (chakra’s) ontstaan. Reiki kwam op mijn pad en ik voelde dat ik hier iets mee moest gaan doen. 

Afgelopen twee jaar waren een rollercoaster.. mijn ontwaking.. Wat zijn er veel bijzondere dingen gebeurt de afgelopen tijd. Op mijn Facebook en Instagram pagina deel ik mijn spirituele reis. Leuk om daar ook te connecten en verbinden. Deze ontwakening is echt GOUD!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je in de watten te leggen tijdens mijn Cacao Ceremonie, Half Day - / One Day Retreats en Retreats Weekenden. Ik gun het jou omdat je het waard bent! Gun je het ook jezelf?

Hieronder lees je meer informatie over mijn passies en waar ze uit zijn ontstaan. Wist je dat ik ook een podcast heb? Onder aan de pagina kun je hem direct beluisteren. 

DSC_8432.jpg

Mijn passies

Mijn passies

Lees hieronder meer informatie over mijn passies en wat ze voor jou kunnen betekenen. 

Image by Elia Pellegrini

REIKI

Reiki kwam op mijn pad en ik voelde dat ik hier iets mee moest gaan doen. Ik heb de Reiki 1, 2, 3a en b cursus met veel enthousiasme gevolgd en mijn certificaten behaald.

Mijn passie is om zo veel mogelijk mensen met Reiki in aanraking te laten komen. Zodat iedereen kan zien hoe mooi, effectief en belangrijk het voor je lichaam en geest kan zijn. We bestaan allemaal uit energie en het is mijn missie om jou (weer) te laten stralen!

YOGA

Yoga kan een positieve invloed hebben op de gezondheid. Minder stress ervaren, meer plezier hebben, sterker worden en lekkerder in je vel zitten; de voordelen van het beoefenen van yoga zijn eindeloos. Je fit voelen door yoga; dat is het doel van al mijn lessen en workshops die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ruim 10 jaar geleden maakte ik kennis met Yoga. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen. Yoga werd mijn passie en ik probeerde veel verschillende richtingen uit. En ik ontdekte ook hoe enorm happy ik werd van het lesgeven. Ik wil mijn zielsmissie graag delen met anderen en jou inspireren. 

Image by Jared Rice
Image by Kayla Maurais

BREATHWORK

Mijn kindje op dit moment is Breathwork. Dit geef ik tijdens de magische retreats. Ik kwam 6 jaar geleden voor het eerst in aanraking met Breathwork tijdens Healthy Fest. Wauw, wat er toen gebeurde.. life changing! Breathwork heeft mij zoveel gebracht en ik hoop dit jou ook te laten voelen tijdens mijn retreats. Ik ben weer dichter bij mezelf gekomen. Ik sta in mijn kracht en dat voelt fan-tas-tisch. Breathwork is écht TRANSFORMEREND!! Lees verder op mijn site wat het voor jou kan betekenen.

Mijn werkwijze
Reiki behandeling

Dit is hoe ik te werk ga

Mijn werkwijze is uniek en iedere keer ervaar je mijn behandeling anders. Ik werk intuïtief en ik tune in op jouw energie en daar pas ik mijn behandeling op aan. De energie gaat daar heen waar het voor jou op dat moment nodig is. Je kunt nooit teveel krijgen. Het is altijd precíes voldoende en zoals het moet zijn. Ik vertrouw volledig op dat wat zich aandient. Uit ervaring weet ik dat Reiki in combinatie met Ademwerk helend, transformerend en magische is! Niet in woorden uit te leggen. Je gaat het VOELEN. Ik ben hier om jou dichter bij jezelf te laten komen. Zodat je kunt leven vanuit jouw kracht en ware potentie. Je gaat stralen! Stap in je grootsheid. Je bent het waard!

"Shine bright like a diamond!"

Licht en schaduw
Spreker
402026609_3658678794351051_8640572543523363776_n.jpg

Boek mij als spreker! 

Op een inspirerende wijze en op een luchtige maar leuke interactieve manier deel ik mijn kennis graag met jou, voor je team, bij je bedrijf, op je event of retreat. 

Klik hieronder om mij direct een mailtje te sturen. Dan drinken we een (digitaal) kopje thee samen en maak ik voor jou een passende offerte. 

Beluister mijn podcast

Voor iedereen die snakt naar een leven met een goud randje.

Leven vanuit flow in Body, Mind & Spirit.

Voor hoog gevoelige ambitieuze vrouwen die meer rust, overvloed, balans, succes en vrijheid willen ervaren.

Luister nu
mijn podcast

bottom of page