Over mij

Hey lieve jij!

Wat fijn dat je er bent. Mijn naam is Samantha. Founder van de Reiki Coach. Samen met mijn geweldige man Stefan en twee lieve kinderen Liam en Levi, woon ik sinds 2013 in Hazerswoude Rijndijk.

Van jongs af aan houd ik al van sporten, dansen en zingen. Dat is het liefste wat ik doe! Daarom heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Ik heb 15 jaar lang ervaring als fitness-, lifestyle en voedingscoach. Daarnaast heb ik verschillende groepslessen gegeven en dat doe ik nog steeds met alle liefde. Mijn favoriete les is by far Yin Yoga.

Daar is mijn interesse in energieën (chakra’s) ontstaan. Reiki kwam op mijn pad en ik voelde dat ik hier iets mee moest gaan doen. Ik heb Reiki master met veel enthousiasme gevolgd en mijn certificaten behaald.

Mijn passie is om zo veel mogelijk mensen met Reiki in aanraking te laten komen. Zodat iedereen kan zien hoe mooi, effectief en belangrijk het voor je lichaam en geest kan zijn. We bestaan allemaal uit energie en het is mijn missie om jou (weer) te laten stralen!

Yoga kan een positieve invloed hebben op de gezondheid. Minder stress ervaren, meer plezier hebben, sterker worden en lekkerder in je vel zitten; de voordelen van het beoefenen van yoga zijn eindeloos. Je fit voelen door yoga; dat is het doel van al mijn lessen en workshops die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ruim 10 jaar geleden maakte ik kennis met Yoga. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen. Yoga werd mijn passie en ik probeerde veel verschillende richtingen uit. En ik ontdekte ook hoe enorm happy ik werd van het lesgeven. Ik wil mijn zielsmissie graag delen met anderen en jou inspireren. Inmiddels heb ik mijn Yoga skills uitgebreid met allerlei opleidingen, cursussen en workshops over yoga, mindfullness, gezonde voeding en ademwerk.

Mijn kindje op dit moment is Breathwork. Dit geef ik tijdens de magische retreats. Ik kwam 5 jaar geleden voor het eerst in aanraking met Breathwork tijdens Healthy Fest. Wauw, wat er toen gebeurde.. life changing! Breathwork heeft mij zoveel gebracht en ik hoop dit jou ook te laten voelen tijdens mijn retreats. Ik ben weer dichter bij mezelf gekomen. Ik sta in mijn kracht en dat voelt fan-tas-tisch. Breathwork is écht TRANSFORMEREND!! Lees verder op mijn site wat het voor jou kan betekenen.

Afgelopen jaar was een rollercoaster.. mijn ontwakening.. Wat zijn er veel bijzondere dingen gebeurt de afgelopen tijd. Op mijn Facebook en Instagram pagina deel ik mijn spirituele reis. Leuk om daar ook te connecten en verbinden. Deze ontwakening is echt GOUD!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je in de watten te leggen tijdens mijn retreats. Ik gun het jou omdat je het waard bent! Gun je het ook jezelf? ❤

Dit is Sam:

Vrolijk, inspirerend, enthousiast, doorzetter, chaotisch, sportief, levensgenieter, daadkrachtig, gepassioneerd en een dromennajager.

Hier is Sam gek op:

Broodje paling
Ooooh ik ben zo gek op paling! Mijn ouders staan op een camping in Leimuiden en daar heb je de lekkerste paling van NL! Altijd als we op visite gaan dan eten we een toast of broodje met paling. Jammie jammie!

Hardlopen

Ik hoú van sporten en in mijn vrije tijd loop ik graag om mijn hoofd leeg te maken, hier in de polder. Ik heb in 2018 een marathon gelopen van Amsterdam. Wat een prestatie! Het was zó zwaar. Je komt jezelf echt tegen maar I DID IT!!! Trots!!

Vakantie

Heerlijk vind ik dat! Ik reis met mijn gezin vaak in onze camper en gaan de hele wereld over. Onlangs zijn we naar Noorwegen en Polen gereden. Mijn mooiste ervaring samen met mijn man Stefan was naar Nieuw-Zeeland en een roadtrip door West-Amerika. Wauw! Wat was dat té gek! We hebben met dolfijnen gezwommen, walvissen gespot, sky jump, helicopter tour over de Great Canyon, sky swing in Auckland. We hebben het Noorderlicht gezien in Groenland en IJsland. Zoveel mooie dingen gezien en gedaan. Live your dreams!

Lezen

Wie had dat gedacht. Vroeger had ik daar de rust niet voor. Nu verslind ik boeken, vooral persoonlijke groei en ontwikkeling/hulp boeken. Gelukkiger kun je mij niet maken.

Wandelen

Iedere dag wandel ik km’s in de natuur, het liefst op blote voeten! Ik geniet enorm van de rust en ontspanning.