Magic Moon

Ben jij nieuwsgierig naar wat de maan voor jou kan betekenen? Ik vind het GEWELDIG om te zien dat er steeds meer mensen weten en voelen wat de maan voor je kan doen en leven met het ritme van de maan. De maan kan veel teweeg brengen kijk maar bijvoorbeeld naar water. De maan reguleert namelijk Eb & Vloed. En dan te bedenken dat wij voor ca. 60% uit water bestaan, we kunnen er niet meer omheen dat de maan daadwerkelijk invloed op ons heeft. Zeker hoog gevoelige vrouwen, mannen maar ook baby’s merken dit vooral.Er zijn onwijs veel Holistische tools om met de krachtige energie van de maan te werken, een van deze manieren is jouw persoonlijke maanenergie. Elke maan valt in een bepaald dierenriem teken wat weer een persoonlijke invloed heeft op jou. Deze holistische tools helpen JOU om dichter bij jezelf te komen, meer te begrijpen wat je voelt, wat je ermee kunt doen en hoe je het voor je kunt laten werken. Het geeft je een flinke boost persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis maar ook verdieping.

✨Wil je hulp in intenties zetten van de nieuwe maan?

✨Wil je manifesteren maar weet je niet hoe?

✨En hoe jij dit optimaal kan benutten om te groeien? Om je dromen waar te maken? Deze droom is dichterbij dan je denkt! Dus wat als ik je daar nu eens mee ga helpen? Ik nodig je uit voor mijn allernieuwste traject. Ik heb dit speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij. Ik weet inmiddels dat ik niet de enige ben die duidelijk de energie van de maan aanvoelt. Ik spreek dagelijks zoveel vrouwen die zich echt niet fijn voelen tijdens bepaalde maanfases. Ze ervaren heftige emoties en zware energie die ze niet kunnen plaatsen. Zo niet nodig! Want als gaat samenwerken met het ritme van de maan, zal je de rust & magie ervaren maar ook de kracht om jou als persoon verder te ontwikkelen op alle vlakken. Ik nodig je met veel liefde uit om mee te gaan in haar cycli! Wat krijg je?

🌙 Een persoonlijke maanenergie uitgewerkt en staat helemaal centraal voor jou. Dit kan en wil ik iedere maand voor je maken tijdens nieuwe maan en volle maan.

🌙 Deze persoonlijke maanenergie is zeer uitgebreid en er staat onwijs veel waardevolle informatie in die je makkelijk kunt toepassen.

🌙 In de persoonlijke maanenergie vind je welk thema deze maan(d) zich zal aanrijken, wat je daarmee kunt doen op een holistische manier, maar ook bijvoorbeeld welke kruiden, edelstenen, affirmaties, rituelen, chakra’s en getallen die maand kunnen ondersteunen. Geef je zelfbewustzijn een boost waardoor je ware jezelf gaat voelen en herkennen. Wie je bent, de verbinding met je eigen kracht. Zet de transformatie in gang.

Geïnteresseerd? Mail naar info@dereikicoach.nl of stuur me een DM voor meer info!