top of page
Boheme-at-heart-27.jpg

Magic Moon

Ben jij nieuwsgierig naar wat de maan voor jou kan betekenen?

De maan kan veel teweeg brengen kijk maar bijvoorbeeld naar water. De maan reguleert namelijk Eb & Vloed. En dan te bedenken dat wij voor ca. 60-75% uit water bestaan, we kunnen er niet meer omheen dat de maan daadwerkelijk invloed op ons heeft. Zeker hoog gevoelige vrouwen, mannen maar ook baby’s merken dit vooral. Er zijn onwijs veel Holistische tools om met de krachtige energie van de maan te werken, een van deze manieren is jouw persoonlijke maanenergie. Elke maan valt in een bepaald dierenriem teken wat weer een persoonlijke invloed heeft op jou. Deze holistische tools helpen JOU om dichter bij jezelf te komen, meer te begrijpen wat je voelt, wat je ermee kunt doen en hoe je het voor je kunt laten werken. Het geeft je een flinke boost persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis maar ook verdieping.

Wil je de met de energie van de maan werken?

Zal ik jou daar eens mee ga helpen?

 

Ik nodig je met alle liefde uit voor mijn Magic Moon Cursus. Ik heb dit speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij. Ik weet dat ik niet de enige ben die duidelijk de energie van de maan aanvoelt. Ik spreek dagelijks zoveel vrouwen die zich echt niet fijn voelen tijdens bepaalde maanfases. Ze ervaren heftige emoties, moeheid, klachten en zware energie die ze niet kunnen plaatsen. Zo niet nodig! Want als je gaat samenwerken met het ritme van de maan, zal je de rust & magie ervaren maar ook de kracht om jou als persoon verder te ontwikkelen op alle vlakken.

 

Laat de maanenergie vóór je werken i.p.v. tegen je. Ik nodig je met veel liefde uit om mee te gaan in haar cycli.

Wat krijg je?

🌙 7 waardevolle modules met tips, trics en tools over de verschillende maanfases waarmee je kunt gaan werken

🌙 Iedere maan(d) ontvang je verschillende thema's voor jouw persoonlijke horoscoop. Deze is zeer uitgebreid en er staat onwijs veel waardevolle informatie in die je makkelijk kunt toepassen.

🌙 3 volle maan en 3 nieuwe maan healings van 30-45 minuten

🌙 7 diepe meditaties en visualisaties voor alle chakra's

🌙 3 fantastische BONUSSEN van astroloog Friso, hormoonexpert Eileen en Lynda van Liquelythings (edelstenen/kristallen).

Gun jezelf dit!

Geef je zelfbewustzijn een boost waardoor je in je vrouwelijke kracht komt te staan. 

Geïnteresseerd?

Jouw liefdevolle bijdrage is 297 euro (wordt 333,00). Kies voor jezelf en gun jezelf deze waardevolle cursus. Je krijgt levenslang toegang en de eerste 14 dagen geldt niet goed, geld terug garantie.

bottom of page