top of page

Cacao Facilitator

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de eeuwenoude traditie cacao? Ontdek de magie van Cacao en het begeleiden van anderen tijdens een cacao ceremonie. Ontvang tips, tricks, tools en vaardigheden om de beste cacao facilitator (uit jouw omgeving) te worden die je graag wilt zijn.

Wat doe je als Cacao Facilitator?

Je maakt als cacao facilitator gebruik van de helende plantmedicijn cacao om ruimtes van diepe verbinding vanuit het hart te creëren. Als cacao facilitator word je een kanaal waardoor individuen toegang krijgen tot hun innerlijke wijsheid, hun kompas en emotionele, mentale, energetische en fysieke blokkades kunnen loslaten. Het wordt een ontdekkingsreis voor persoonlijke en spirituele groei.

IMG-20231112-WA0003.jpg
DSC_4704.jpg
DSC_4704.jpg

Wat ga je leren?

  1. Cacao wijsheid & geschiedenis

  2. Meditatie technieken

  3. Begeleidings/healingstechnieken

  4. Yoga houdingen

  5. Openen Hartchakra

  6. Ademhalingsoefeningen & -technieken

  7. Verdiepende aarding/gronding/basistechnieken

  8. Authenticiteit creëren

  9. Contra-indicaties & veiligheid

  10. Cacao & Soul music

Cacao Online Facilitator

Voel je kriebels in je buik en kun je niet wachten om te beginnen? Dan is de online Cacao Facilitator wat voor jou! Leer in 10 modules alles wat je wilt weten over Cacao en hoe je een ceremonie begeleidt. Vanuit veel liefde en passie voor het vak.

Volg je hart en jouw innerlijke vuur en start direct! Je kunt iedere dag een module volgen zodat je genoeg tijd hebt om het te integreren in je lichaam, geest & systeem. 

Wel een vereiste dat je eerst Reiki 1 cursus hebt behaald of bekend zijn met healings/magnetiseren. Daarnaast volg je 3 verschillende ceremonies van de Reiki Coach met Breathwork, Ecstatic Dance en Blauwe Lotus zodat je ervaring kunt opdoen en doe je naderhand examen. Je geeft je eerste cacao ceremonie op jouw natuurlijke wijze. Ben je geslaagd? Dan ontvang je een certificaat. Ben je niet geslaagd? Dan gaan we net zo lang door als nodig is, dat je met volle vertrouwen, overgave en kwaliteit de wijde wereld in kunt gaan. Spread your wings!

 

 Voel je diep van binnen, vanuit je ziel, hart en innerlijke stem dat dit iets voor jou is? Dan ontvang ik je met open armen in onze Cacao Community.

Jouw liefdevolle investering: € 333,-

Live op locatie

Wil je liever live begeleiding en op locatie komen? Dan ben je meer dan welkom in Hazerswoude-Rijndijk.

 

Droom je al een tijd over de rol van een Cacao Facilitator. Is het een call vanuit jouw ziel? Is het écht een roeping vanuit je hart? En op je lijf geschreven? Dan is dit wat voor jou!

Wel een vereiste dat je eerst Reiki 1 cursus hebt behaald of bekend zijn met healings/magnetiseren. Daarnaast volg je 3 cacao ceremonies van de Reiki Coach met Breathwork, Ecstatic Dance en Blauwe Lotus zodat je ervaring kunt opdoen. Je doet examen. Je geeft je eerste cacao ceremonie op jouw unieke wijze. Ben je geslaagd? Dan ontvang je een certificaat.

Ben je niet geslaagd? Dan gaan we net zo lang door als nodig is voor jou, dat je met volle vertrouwen, overgave en kwaliteit de wijde wereld in kunt gaan. Spread your wings!

 

Verlang je hier al een tijd naar, is het je innerlijke stem die je hoort (niet je ego)? Dan ontvang ik je met open armen in onze warme en fijne Cacao Community.

We kunnen eerst even bellen of het een match is vanuit ons beide. Misschien heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met mij op.

Jouw liefdevolle investering: € 650,-

402026609_3658678794351051_8640572543523363776_n.jpg
bottom of page