top of page

Business Boost Traject

Business Boost

Het Business Boost Traject is speciaal ontworpen voor vrouwlijke ondernemers die op zoek zijn naar meer rust, balans en energie, zodat ze hun business vanuit een staat van flow kunnen runnen.

Tijdens het traject zullen we werken aan het herstellen van jouw energetische balans en het creëren van een gezonde relatie tussen lichaam en geest. Reiki, een helende energiemethode, zal een centrale rol spelen in dit proces. Het helpt je om spanningen los te laten, blokkades op te ruimen en een diepe ontspanning te ervaren. Hierdoor kun je weer in contact komen met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie, en beter naar je lichaam leren luisteren.

Daarnaast zullen we ook werken aan het versterken van jouw grenzen en het ontwikkelen van zelfzorg die je ondersteunen in jouw ondernemerschap. We zullen kijken naar jouw dagelijkse routines, gewoonten en mindset, en waar nodig aanpassingen maken om meer balans en energie te creëren.

Het doel van het Business Boost Traject is om jou te helpen jouw energie te managen, jouw vitaliteit te vergroten en jouw business vanuit een staat van flow te runnen. Wanneer zet je jouw mannelijke energie in: actie, doelen en taken en wanneer je vrouwelijke: overgave, rust en vertrouwen?

 

Je zult leren hoe je jouw energie effectief kunt beheren, stress kunt verminderen en meer vreugde en vervulling kunt ervaren in zowel jouw privé als in je business.

Boheme-at-heart-73.jpg
Plant schaduw

Samen zullen we een persoonlijk traject op maat creëren dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Ik zal jou gedurende het traject ondersteunen en begeleiden, en mijn kennis en ervaring op het gebied van Reiki en energetisch werk met jou delen.

Als je klaar bent om jouw welzijn en energie prioriteit te maken en jouw business te laten floreren, dan is het Business Boost Traject iets voor jou.

bottom of page