Business Boost

Het Business Boost Traject is speciaal ontworpen voor ambitieuze hooggevoelige vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar meer rust, balans en energie, zodat ze hun business vanuit een staat van flow kunnen runnen.

Tijdens het traject zullen we werken aan het herstellen van jouw energetische balans en het creëren van een gezonde relatie tussen lichaam en geest. Reiki, een helende energiemethode, zal een centrale rol spelen in dit proces. Het helpt je om spanningen los te laten, blokkades op te ruimen en een diepe ontspanning te ervaren. Hierdoor kun je weer in contact komen met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie, en beter naar je lichaam leren luisteren.

Daarnaast zullen we ook werken aan het versterken van jouw grenzen en het ontwikkelen van zelfzorgpraktijken die je ondersteunen in jouw ondernemerschap. We zullen kijken naar jouw dagelijkse routines, gewoonten en mindset, en waar nodig aanpassingen maken om meer balans en energie te creëren.

Het doel van het Business Boost Traject is om jou te helpen jouw energie te herstellen, jouw vitaliteit te vergroten en jouw business vanuit een staat van flow te runnen. Je zult leren hoe je jouw energie effectief kunt beheren, stress kunt verminderen en meer vreugde en diepe vervulling kunt ervaren in zowel jouw persoonlijke als ondernemende leven.

Als je klaar bent om jouw welzijn en energieprioriteit te maken en jouw business te laten floreren vanuit een staat van zijn, dan is het Business Boost Traject iets voor jou.

Welke resultaten kan jij verwachten:

 • Je ontwikkelt een diep gevoel van innerlijke rust en kalmte, waardoor je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.
 • Je leert hoe je jouw energie effectief kunt beheren en balans kunt creëren tussen werk en privéleven.
 • Je vergroot je intuïtie en innerlijke leiding, waardoor je betere beslissingen kunt nemen in je bedrijf.
 • Je herstelt je fysieke en mentale vitaliteit, zodat je meer energie hebt om je passies na te streven.
 • Je ontdekt nieuwe niveaus van creativiteit en inspiratie, waardoor je frisse ideeën kunt genereren en innovatie kunt stimuleren.
 • Je versterkt je zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat je helpt om jezelf krachtig te presenteren en succesvolle zakelijke relaties op te bouwen.
 • Je ontwikkelt een gezonde relatie met geld en overvloed, waardoor je je financiële situatie kunt verbeteren en een positieve geldmindset kunt cultiveren.
 • Je vergroot je vermogen om te ontspannen en los te laten, waardoor je beter kunt herstellen van drukke periodes en meer veerkracht kunt opbouwen.
 • Je creëert een sterke verbinding tussen lichaam, geest en ziel, waardoor je in harmonie kunt werken en leven.
 • Je bouwt aan een stevig fundament van zelfzorg en liefdevolle grenzen, zodat je jezelf op de eerste plaats kunt zetten en op lange termijn kunt floreren.

Je bent op de juiste plek als je niet langer wilt meedoen aan de cultuur van constante druk, overwerken en het obsessief najagen van omzetdoelen of succes omdat anderen dat ook lijken te doen. In plaats daarvan wil je rust en plezier prioriteit geven in je onderneming. Je begrijpt diep van binnen dat je al genoeg bent en vanuit die staat van zijn meer kunt geven én ontvangen dan je ooit had durven dromen.

Je wilt geen gevoel van competitie ervaren of jezelf vergelijken met anderen en denken: “Waarom lukt het haar wel en mij niet?” Je realiseert je dat dit leidt tot nog harder werken, luider roepen om boven het rumoer uit te komen, of jezelf terugtrekken door Netflix op te zetten. In plaats daarvan wil je zo dicht mogelijk bij je eigen essentie komen, zodat wat anderen doen volledig irrelevant wordt en je andere ondernemers kunt toejuichen en ondersteunen.

 • Niet meer jezelf wil laten saboteren door de ‘wie ben ik nou om dit te doen’ gedachten of angst om anderen teleur te stellen.
 • Wél jezelf in alle authenticiteit kan laten zien en jij vol voor jouw droom kan gaan. Kan blijven staan bij kritiek of afwijzing. Omdat jij zo oké met jezelf bent dat niks jou omver kan krijgen of doet laten krimpen.
 • Je niet meer sales of marketing wilt doen dat jeukerig of niet goed aanvoelt.
 • Wél marketing en sales wilt leren die niet eens voelen als marketing of sales. Jouw sterkste marketing is walk your talk, waarbij dit zo voelbaar wordt voor je ideale klant dat je een soort magneet wordt.
 • Niet meer constant in het gevoel te zitten dat je meer moet doen, meer moet bereiken en dat het nooit genoeg is. De illusie dat als jij iets hebt bereikt of af hebt, je dan pas kan rusten of genoeg bent waardoor je in een hamster wiel blijft rennen.
 • Intentioneel minder doen, terug naar de essentie gaan en al staan in overvloed. Waar je nu ook bent.

Succesvol ondernemen gaat niet alleen om indrukwekkende omzetcijfers. Het gaat ook om servicegerichtheid, jouw eigen geluk, rust en plezier. Wat zijn grote omzetcijfers waard als je een hekel krijgt aan je eigen bedrijf, altijd moe of gestrest bent, je relaties lijden of je het moederschap moet opofferen?

Met alleen hard werken en doorzettingsvermogen kom je ergens, dat is hoe ik van niets naar een succesvol bedrijf ging. Maar onderweg verloor ik het plezier in mijn werk, was ik oververmoeid en had ik weinig tijd voor mijn gezin. Ik miste het hele punt van ondernemen en verloor mijn vrijheid in plaats van die te vergroten.

Bovendien bereikte ik een plafond. Harder werken was geen optie meer en wilde ik ook niet. Als ik meer wilde betekenen voor de wereld, meer overvloed wilde ervaren in tijd en geld, en meer rust en plezier wilde hebben, moest ik een nieuwe manier leren van zijn en werken.

Het beheersen van je energie, emotionele intelligentie en leiderschap brengt je verder dan je ooit had kunnen dromen. Verander dit en je verandert je leven én je bedrijf.

Dit is de focus van mijn programma. Ik ben geen business coach, mijn expertise ligt in diep innerlijk werk, transformatie en het ontwikkelen van scherp innerlijk weten en vertrouwen. Vanuit daar kun je ondernemen op een manier waarbij de resultaten niet alleen afhankelijk zijn van hoeveel en hoe hard je werkt.

Je gaat verder dan alleen het mannelijke, rationele en doen. Je maakt verbinding met iets veel krachtigers, waardoor je met minder strijd en stress veel meer kunt bereiken.

Alles bestaat eerst als energie voordat het zich manifesteert, maar dit aspect wordt vaak vergeten. Door te werken met de subtielere energielagen, verandert het hele spel van leven en ondernemen. In dit programma leer je hoe je dit steeds weer kunt toepassen in alles wat je doet. Je leert de delicate balans te bewandelen tussen:

 • Mannelijke en Vrouwelijke energie
 • Gerichte actie en rust
 • De aardse laag en de energetische laag
 • Geven en ontvangen
 • Donker en licht
 • Focus en creativiteit
 • Helderheid en ontspanning

Heel concreet, wat krijg je?

Je krijgt niet alleen mentorship en sessies van mij twee keer per maand tot het einde van 2023. Daarnaast ontvang je twee keer per maand (met volle en nieuwe maan)een energie-sessie.

Je ontvangt elke maand:

 • Iedere maand een andere verdiepende thema
 • Een live Q & A-sessie met mij waar je live coaching kunt krijgen en je vragen en unieke situaties kunt voorleggen.
 • Energiewerk, die je steeds dieper bij je eigen innerlijke weten en intuïtie brengt en de kennis dieper integreert in je wezen.

Daarnaast ontvangt je:

 • Een live bijeenkomst waar we offline samenkomen om dit traject een extra dimensie te geven. We zullen openen met een korte ceremonie en daarna is er tijd om elkaar te leren kennen, te netwerken en vooral plezier te hebben. Hieruit kunnen prachtige vriendschappen, samenwerkingen en mogelijke nieuwe klanten ontstaan.

Jouw liefdevolle investering in jezelf: 3000 euro of in 10 maanden 333 euro p.m. Geïnteresseerd? Voel je dat dit de stap is die je NU mag maken? Meld je dan direct aan via info@dereikicoach.nl

Veelgestelde vragen?

Wanneer zijn sessies?  De sessies zijn op de maandagen om 10.00.
Je krijgt het schema toegestuurd. Als er een aanpassing is aan het schema, hoor je dit ruim van tevoren. Als je er niet live bij kan zijn, kun je het altijd in je eigen tijd volgen via de recordings waar je levenslang toegang tot hebt .

Is er een niet goed geld terug garantie?  Wettelijk gezien heb je de eerste 14 dagen de tijd om te kijken of de cursus wat voor jou is. Dit is jou bedenktijd. Gelukkig kan ik zeggen dat hier eerder nog geen gebruik van is gemaakt. Het is dus wel mogelijk, mocht je twijfels hebben. Probeer het eerst even uit! Je zult merken dat het veel meer waard is dan de prijs die je betaald.

Wat als ik niet kan tijdens de sessies? De sessies zijn op gezette tijden dus je kunt er omheen plannen en je krijgt van alle sessies een opname die je in je eigen tijd kan bekijken. Je kunt dus het heel het programma in je eigen tijd volgen. Mijn ervaring is dat dit niet afdoet aan de kwaliteit ervan.

Ga ik dit wel echt doen? Dat antwoord heb alleen jij. Dit is geen vraag. Dit is een beslissing die jij maakt en waar jij je aan wilt committeren of niet. Jouw inzet gaat bepalen wat de uitkomst is voor jou en dit heb jij volledig zelf in de hand.

Wat ga ik hieruit krijgen? Dat is voor iedereen anders. Het ligt eraan waar jij bent in jouw zijn en in jouw bedrijf. Het ligt aan jouw inzet en commitment en in hoeverre jij de informatie implementeert. Wat ik met zekerheid kan zeggen? Als jij komt opdagen voor dit werk zal het jouw leven en jouw onderneming radicaal veranderen.

Waar vinden de sessies plaats? De sessies vinden plaats via Zoom. Je krijgt van tevoren altijd een mail over de sessie en de link toegestuurd. Je zal ook altijd een mail krijgen met de opname van de sessie zodat je dit kunt terug kijken. Dit zetten we allemaal bij elkaar in een portaal waar jij levenslang toegang tot krijgt.

Zijn er betaling termijnen? Ja. Je kunt in een keer betalen of in 10 termijnen (hier betaal je iets meer voor ivm administratie kosten) . Je ontvangt toegang tot het programma nadat het eerste termijn betaald is.

Wanneer begint en eindigt het? Het programma kun je op ieder geschikt moment starten. Je behoudt het levenslang dus je kunt er zo lang over doen zolang als dat jij nodig hebt.

Is het voor beginnende ondernemers of ondernemers die al verder zijn? Het is een reset, voornamelijk van jezelf en de manier waarop je werkt. Het is voor vrouwen met drive die nu vooral op de ‘oude’ manier werken en het helemaal anders willen. Het is dus zeer geschikt voor ondernemers die al verder zijn en het spel niet meer alleen willen spelen op meer doen, maar de energetische kant willen beheersen zodat je veel meer kunnen bereiken.

Ben je beginnend, dan is dit juist iets wat ik zelf had willen weten op het begin en had me zeker jaren (en veel vermoeidheid en frustratie) bespaart. Het legt je niet de basis stappen van een bedrijf starten uit. Wel helpt het je om dingen veel sneller van de grond af te krijgen en een vliegende start te maken door dat te leren wat uiteindelijk het grote verschil gaat maken.

Hoeveel tijd gaat dit kosten?  Drie keer in de maand 1,5 uur plus implementatie. Een vraag die meer dienend is, zou zijn:
Hoeveel gaat dit mij opleveren? De tijd die jij eerst investeert in kennis, innerlijk werk, embodiment en implementatie gaat jou jaren besparen.