top of page

Golden Circle Traject

Het Golden Circle Traject is speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar meer vertrouwen, verbinding en zelfliefde zodat ze meer zelfvertrouwen, balans en energie ervaren en vanuit een staat van flow hun privé leven en business kunnen runnen.

Tijdens het traject zullen we werken aan het herstellen van jouw energetische balans en het creëren van een gezonde relatie tussen lichaam en geest. Reiki, een helende energiemethode, zal een centrale rol spelen in dit proces. Het helpt je om spanningen los te laten, blokkades op te ruimen en een diepe ontspanning te ervaren. Hierdoor kun je weer in contact komen met jouw innerlijke wijsheid en intuïtie, en beter naar je lichaam leren luisteren.

Daarnaast zullen we ook werken aan het versterken van jouw grenzen en het ontwikkelen van zelfzorg. We zullen kijken naar jouw dagelijkse routines, gewoonten en mindset, en waar nodig aanpassingen maken om meer balans en energie te creëren.

Het doel van het Golden Circle Traject is om jou 12 maanden te helpen jouw energie te managen, jouw vitaliteit te vergroten en zowel privé als zakelijk te groeien. Hoe zou het zijn om vanuit een staat van flow je bedrijf te runnen? Wanneer zet je jouw mannelijke energie in: actie, doelen en taken en wanneer je vrouwelijke: overgave, rust en vertrouwen?

 

Je zult leren hoe je jouw energie effectief kunt beheren, stress kunt verminderen en meer vreugde en vervulling kunt ervaren in zowel jouw privé als in je business. Niet pushen en trekken maar het leven voor je laten werken i.p.v. tegen je. Surf je mee op de golven?

402026609_3658678794351051_8640572543523363776_n.jpg
Plant schaduw

Samen zullen we een persoonlijk traject op maat creëren dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen. Ik zal jou gedurende het traject ondersteunen en begeleiden, en mijn kennis en ervaring op het gebied van Reiki en energetisch werk met jou delen.

Als je klaar bent om jouw welzijn en energie prioriteit te maken en jouw business te laten floreren, dan is de Golden Circle Traject iets voor jou!

Jouw liefdevolle investering in jezelf is een no brainer prijs van: € 880,-

Voel je diep van binnen dat dit iets voor jou is? Dan zal ik niet te lang wachten want de prijs gaat naar € 3333,-

 

bottom of page