Veelgestelde vragen

Heb je Yoga ervaring nodig om deel te nemen aan de Retreats?

Nee, onze Yoga retreats zijn toegankelijk voor iedereen. Zowel de beginnende yogi als een ervaren yogi kan deelnemen aan de lessen.

Wat zijn de annulerings voorwaarden?

We vragen een aanbetaling te betalen wanneer je je inschrijft om jouw plaats te garanderen. Het annuleren of verplaatsen van de Retreat naar een latere datum is kosteloos indien dit tot 14 dagen van tevoren gebeurt. Nadien is er geen terugbetaling meer mogelijk. Je kan wel steeds iemand zoeken om je plaats in te nemen. Zorg zelf voor een reis- en annuleringsverzekering.

Kan ik een Retreat cadeau geven?

Uiteraard. Mocht je deze Yoga Retreat willen schenken, stuur ons dan een email waarin wij afspreken of wij de confirmatie doorsturen of je dit liefst zelf doet.

Ik heb bepaalde dieet voorkeuren, kan ik dit doorgeven?

Ja, deze kun je zeker doorgeven. Geef ze liefst bij boeking of uiterlijk 1 week voor aanvang van de retreat door, zodat we er rekening mee kunnen bij het doen van de inkopen / samenstelling van de menu’s. 

Mag ik mijn eigen yoga mat meenemen?

Natuurlijk! Gezien de huidige pandemie is het hygiënischer je eigen yogamat mee te brengen.
Mocht je zelf niet over een mat beschikken geef dan een seintje dan zorgen wij dat wij voor jou een mat meebrengen.

Ik neem geen vriendin mee, mag ik alleen op de kamer?

Dat mag zeker. We vragen dan wel een meerprijs of je kunt je kamer delen met een ander gezelschap die zich alleen heeft aangemeld. Dan zijn er uiteraard geen extra kosten. Share the fun!

Word er alcohol geschonken?

Overdag niet. We willen onze retreat een heerlijke beleving laten zijn met aandacht voor innerlijke rust en je eigen lichaam. We bieden aan het einde van de dag een glas bubbels aan om te klinken op de leuke dag. Het is mogelijk om tijdens of na het eten een glas wijn te drinken.

Moet ik in het bezit zijn van een auto?

We willen zoveel mogelijk carpoolen. Beter voor de natuur en je portomonee.

Wordt er rekening gehouden met de Covid maatregelen?

Zeker. Vooraf vraag ik of iedereen een zelftest wilt doen. Ik kies er bewust voor om mij te verbinden met blijdschap, connectie, samenhorigheid, positiviteit en liefde. Wat we allemaal in deze tijd extra kunnen gebruiken. Verbinden met liefde en vooral met onszelf. Ik wil de energie graag hoog houden, dus zonder angst. Zo blijft de energie in de groep hoog en fijn waardoor er mooie, zuivere transformatie processen kunnen plaatsvinden.