Sleeping beauty

Graag deel ik mijn slaapkamer geheimen met je!

Ik ben al jaren fan van zoutsteenlampen. Ze geven warmte, licht en rust.

Je hebt zelfs tegenwoordig zoutsteen nacht lampjes in een hartjes of maan vorm zoals deze. Top voor in de baby/kinderkamer. 

Wij genieten iedere dag van deze verzwaringsdeken voor in bed of op de bank.

Om te aarden en je zenuwstelsel na veel prikkels te kalmeren. Ook helpt het goed bij: rusteloze benen, angsten, depressie, licht en onrustig slapen, etc.

Het is een speciale deken die een gezonde druk geeft op je lichaam. Zo maak je gelukshormonen aan en minder cortisol. Het gewicht geeft een gevoel van een knuffel waardoor je je gelijk rustig en geborgen voelt.

De deken is heel fijn bij HSP of hele gevoelige kinderen. Onze kids hebben deze deken ook op hun slaapkamer en ze slapen daardoor dieper.

Wij zelf slapen ook superrr diep sinds we deze verzwaringsdeken hebben en zijn er MEGA blij mee!!

De Magnesium 200 Complex is een breed magnesium supplement omdat alle vormen magnesium erin zitten! Magnesium is dé grootste energieleverancier voor onze cellen en bij meer dan 300 processen in het lichaam betrokken. 

 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale botten
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese   
 • Magnesium draagt bij tot een goede elektrolyten balans  
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme  
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden  
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie    
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren  
 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

In de magnesium 200 complex zit Vitamine B6 erbij, deze is in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat. Die veilige vorm wordt nog beter opgenomen dan de gewone Vitamine B6, en stapelt minder snel op. Het ondersteunt de werking van magnesium op het gebied van energievoorziening naar de spieren, en vermindering van vermoeidheid!

Magnesium is super fijn in te zetten bij stressvolle situaties. Magnesium is namelijk het éérste mineraal dat uitgeput raakt tijdens stress. Echter zit het niet voldoende meer in onze voeding omdat de bodem uitgeput is en we verbruiken door alle prikkels heel veel magnesium op een dag. 

Dosering: 2 tabletten per dag innemen bij een maaltijd. Je kunt er 1 bij je ontbijt én 1 bij je avondeten of pre-bedtime snack nemen met een glas water.

 • Magnesium bisglycinaat en tauraat; voor de hersenfunctie
 • Magnesium malaat en citraat; voor de spierfunctie
 • Goed opneembare organische en gecheleerde vormen
 • Magnesiumvormen met hoge stabiliteit in maag en darmen
 • Met de veilige vorm van vitamine B6 (p-5-p) voor betere opname
 • Goed voor gemoedstoestand, geheugen, concentratievermogen, spieren en zenuwstelsel*

GEBRUIK DE CODE DEREIKICOACH VOOR 10% KORTING OP JE BESTELLING BIJ WWW.VITAKRUID.NL

Weet je niet welke vorm van magnesium je nodig hebt? Doe hier de magnesiumtest!

Zelf wissel ik af op basis van mijn dagen en sport. In de ochtend vaak Magnesium Complex of Magnesium Malaat poeder (voor als je niet van capsules houdt) en ter ondersteuning van de nachtrust en hersenrust Magnesium Tauraat of Magnesium Bisglycnaat. Die slik je dan in de avond. 

Dit supplement hoort bij de Basis Bundel Vrouw op Vitakruid.nl. Samen met Visolie en de Multi Vrouw Dag&Nacht. Je krijgt met DEREIKICOACH hier bovenop nog extra 10% korting.

Een lavendel nekkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo’n kussentje onder nek en achterhoofd, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. Afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit!

Het lijnzaad in de kussentjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk plooibaar zijn en dus meegeven met de diverse vormen rond de nek. We hebben ook een kussen voor over de ogen, om diepe ontspanning te brengen in het gebied van de ogen en er omheen. Probeer ze allebei voor een volkomen ontspanning. Als je het oogkussen en/of het nekkussen even wat koelt dan kun je daarmee ook de ogen, nek en schouders lekker afkoelen.

Dat kun je doen door zo’n kussen minimaal 10 minuten in de vriezer te leggen, of een paar uur in een plastic zak, waarbij het soepel en zacht blijft en een koel element toevoegt aan je ontspanningsbelevenis. Als de koelte minder wordt kun je het kussen omdraaien, waardoor je nog wat langer kunt genieten van de koelte. Vermoeide nekspieren worden nog beter behandeld wanneer het kussentje iets warmer is dan lichaamstemperatuur, door het even in de magnetron te leggen. Al onze oogkussens en nekkussens zijn gevuld met de hoogste kwaliteit biologische lavendel en bio-lijnzaad, uit Kroatië.

Let op: de kleuren van het oog- en nekkussen kunnen iets verschillen! Materiaal: de zakjes zijn gemaakt van 100% linnen.