top of page
Retreats

Retreats

Wil je genieten van rust, ontspanning, natuur, creativiteit, reiki, soundhealing, yoga, ademwerk en meer? Dan zijn de luxe retreats een ware cadeau voor jezelf!

Er zijn half day - en full day retreats en meerdaagse retreats zoals weekenden of midweken. In groepsverband of 1:1 retreat op maat gemaakt.

 

Er zijn meerdere data's. Klik op de link hieronder om jouw retreat te boeken. Vul het contact formulier in als je een retreat 1:1 op maat zou willen.

DSC_2147.jpg
Cacao Ceremonie
Fontein_HazerswoudeRijndijk_1280_720_85.jpg

Ceremonies zijn een fijn onderdeel van het leven volgens het maanritme en helpen je goed te verbinden met de maan. Tijdens een ceremonie werk je met de maanenergie en je persoonlijke (maan)energie.

Ik hou van de maan en ik voel de maanenergie heel sterk daarom vind ik het fijn om met de kracht van de maan te werken. Tijdens nieuwe maan en/of volle maan geven, Barbara en ik, een fijne cacao ceremonie.

Wat is een cacao ceremonie?

Het woord ‘cacao’ komt van het Maya-woord ‘ka’kau’. Daar komt ook het woord ‘chocola’ vandaan, dat ‘samen chocolade drinken’ betekent. En dat is precies waar het tijdens een ceremonie om draait: samen het cacao-drankje drinken.

Gemalen cacaobonen van een cacaoplant, dat door traditionele culturen in Midden en Zuid-Amerika, zoals in de Maya cultuur, wordt gezien als een natuurlijk geneesmiddel. Rijk aan ijzer, magnesium en allerlei vitamines, maar ook: ontzettend bitter. Daarnaast verhoogt rauwe cacao de doorbloeding naar de hersenen en gelooft men dat het een genezende werking heeft op het mentale, fysieke en spirituele lichaam.

Cacao Ceremonies

Wat gaan we precies doen?

▪︎ We starten met kennismakingsronde, je steekt een kaars aan en trekt een kaart. Vervolgens doen we een meditatie en zetten we intenties. Tijdens deze meditatie en het zetten van je intenties kun je cacao (of een kop thee) drinken. 

▪︎ De ceremonie gaat beginnen. Je kunt het vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of hypnose. Het werkt door alle lagen heen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Dit zorgt dat het een heel effectief en geïntegreerd proces is wat zorgt voor een blijvende transformatie. 

▪︎ Vervolgens doen we oefeningen om je hart te openen. De houdingen worden afgestemd op het seizoen met daarbij horende thema. Tijdens de ceremonie gebruiken we soundhealing/klankschalen en laten we de energie stromen d.m.v. reiki/magnetiseren. We sluiten af met een sharing van de intenties voor degene die dat willen met thee en wat lekkers. En je ontvangt jouw persoonlijke maanenergie.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en te ontvangen op onze prachtige locatie in Hazerswoude Rijndijk!

Interesse in een ceremonie? Er zijn meerdere data beschikbaar. Klik op de link hieronder

Full moon ceremonie

Full moon healing

Als hooggevoelige vrouw voel je de kracht van de maan waarschijnlijk erg goed. Je kunt 3 dagen voor de volle maan en 3 dagen er na de verhoogde energie voelen. Je kunt moe zijn, onrustig slapen, dromen of juist heel erg creatief zijn. 

Elke maand geef ik volle en/of nieuwe maan online healing sessies. Met een passend thema. Wil je er elke maand bij zijn? Wordt dan lid van de community voor korting en veel meer. 

DSC_8908-3.jpg

Op deze prachtige locatie in Hazerswoude vinden de behandelingen en ceremonies plaats  

Boek je retreat of ceremonie

Boek hier jou retreat of ceremonie

 • 29 sep 20:00 – 30 sep 20:00
  Hazerswoude-Rijndijk, Frederik van Eedenplein, 2394 EC Hazerswoude-Rijndijk, Nederland
  Dans de sterren van de hemel en geniet daarnaast van een fijne cacao ceremonie! Jouw liefdevolle bijdrage: 55 euro
 • 03 okt 09:30 – 10:30
  Thuis in je vertrouwde omgeving
  Laat de maan vóór je werken en geniet van de klankschalen sessie en reiki healing. Jouw liefdevolle bijdrage: 8 euro
 • 15 okt 14:00 – 16:00
  Hazerswoude-Rijndijk, Frederik van Eedenplein, 2394 EC Hazerswoude-Rijndijk, Nederland
  Cacao zorgt ervoor dat je hart opent en verwarmt. Geniet van de fijne geuren en beleving met reiki, sound healing en breathwork. Jouw liefdevolle bijdrage: 55 euro
 • 17 okt 09:30 – 10:30
  Thuis in je vertrouwde omgeving
  Zet je intenties voor de komende maan(d) en geniet van een fijne meditatie, klankschalen sessie en healing van Barbara en Samantha. Jouw liefdevolle bijdrage: 8 euro
 • 31 okt 09:30 – 10:30
  Thuis in je vertrouwde omgeving
  Laad jezelf op en werk met de volle maan. Zet je intentie en ontvang een persoonlijk boodschap van Barbara. Geniet van een héérlijke klankschalensessie en reiki healing. Jouw liefdevolle bijdrage: 8 euro
 • 20 nov 14:00 – 22 nov 12:00
  Domburg, Domburg, Nederland
  Gun jezelf een 3-daagse retraite waarin je helemaal tot jezelf komt. Een waardevol cadeau aan jezelf! Jouw liefdevolle bijdrage: 575 euro excl. servicekosten
 • 28 nov 09:30 – 10:30
  Thuis in je vertrouwde omgeving
  Werk met de kracht van de maan. Vergeef en laat los met een mooie klankschalensessie en Reiki. Jouw liefdevolle bijdrage: 8 euro
 • 19 dec 09:30 – 10:30
  Thuis in je veilige omgeving
  Zet nieuwe intenties voor het nieuwe jaar! Kijk terug op een mooi jaar. Wat wil je loslaten? Wat zijn je doelen, dromen, verlangens? Geniet van een klankschalensessie en reiki van Barbara en Samantha. Jouw liefdevolle bijdrage: 8 euro
bottom of page