top of page

Reiki Kids

Geef het door aan je kind(eren)

Heb je zelf als ouder Reiki gedaan en is je kind zelf ook duidelijk geïnteresseerd in Reiki? Heeft jouw kind behoefte om meer te leren vertrouwen op zijn/haar eigen (helende) vermogen? En zou je kind willen leren hoe hij/zij meer kan vertrouwen op signalen van het lichaam? Hoe hij/zij kan omgaan met zijn/haar emoties? Laat jouw kind dan meedoen met de Reiki Kids cursus!

Wanneer: op ieder geschikt moment, check de agenda

Privé cursus 1:1: op aanvraag

Waar: op locatie of thuis 

 

Wat leer je bij deze cursus?
R
eiki is ideaal voor kinderen. Het is dè manier om overspannenheid door veel prikkels en te hoge eisen te voorkomen.

Vanaf acht jaar kunnen kinderen de Reiki kids cursus volgen. Ze leren dan vertrouwen op hun eigen vermogen en ze worden zich bewust van wat hun lichaam nodig heeft, aangezien Reiki de band met het lichaam enorm versterkt. Ook leren ze dat er een relatie is tussen lichaam en geest en hoe ze kunnen vertrouwen op signalen van hun lichaam en emoties.

Wat is Reiki?
Reiki is een oorspronkelijk Japanse geneeswijze waarbij energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Deze overdracht van energie is een liefdevolle manier om lichaam en geest te helen. Elk lichaam heeft van nature het vermogen om zichzelf in balans te brengen en te genezen. Reiki activeert en versterkt dit helende vermogen. Reiki heeft zowel voor de gever als de ontvanger een helend effect.

In de Reiki Kids cursus leren de kinderen hetzelfde als in de volwassen Reiki 1 cursus: de Reiki zelf-behandeling en de behandeling van anderen. Daarnaast doorleven ze spelenderwijs het Reiki gedachtegoed, want Reiki is meer dan alleen handoplegging, het is een manier van leven.

 

Kinderen mediteren

“Reiki, ademwerk en meditatie horen vakken te zijn op de lage en hoge school. Door reiki, ademwerk en meditatie krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en leren ze hoe ze in hun eigen kracht kunnen blijven staan. Ze leren wat emoties zijn en het reguleren daarvan en hoe ze met de energieën van zichzelf en van anderen kunnen omgaan."

Kristallen,-salie-en-wierook

Wat houdt de Reiki Kids cursus in?

  • Je krijgt inwijdingen in niveau 1

  • Je leert de geschiedenis van Reiki op spelenderwijs

  • Je leert de handposities om een Reiki behandeling te geven aan jezel

  • Je ontvangt een complete behandeling om het nieuwe proces in je lichaam te ondersteunen 

  • Je leert hoe je ​21 dagen jezelf gaat behandelen om het proces te integreren ​

  • Na afloop ontvang je het certificaat voor het behalen van de Reiki kids cursus

  • Je ontvangt water/thee en wat lekkers

  • Bijdrage voor je kind: 147,- euro

bottom of page