Reiki op afstand

Bij Reiki op afstand maak ik gebruik van drie energetische symbolen, dit zijn jouw intenties. Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag wat jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten. Jij hoeft de symbolen niet te kennen. Het gaat om jouw intentie. Mijn intentie is om jou die hulp te geven die jij nodig hebt. Om dat te bereiken, maak ik gebruik van de Reiki symbolen. Hierdoor kan ik me op de juiste manier op jou afstemmen. Je krijgt precies wat je op dat moment nodig hebt.

Je maakt een afspraak voor een Reiki behandeling op afstand. Het enige wat ik nodig heb, is jouw naam, je geboortedatum en je woonplaats. Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op de juiste persoon, op jou, afstem. Ik vraag kort naar de klachten en we plannen een afspraak in. Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij je op een rustige plek bevindt, waar jij de energie kan ontvangen. Kies een plek die jij fijn vindt en die voor jou veilig en vertrouwd voelt. Je mag gaan zitten of liggen en je ogen sluiten. Daarna zend ik de energie naar jou toe.

Wat zijn de voordelen van een Reiki op afstand behandeling?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling in de praktijk. De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om te reizen.

De behandeling helpt ook heel goed in spannende situaties zoals examens, sollicitatiegesprekken enzovoort. Reiki laat jou op dat ene belangrijke moment in je eigen kracht staan, zodat je meer succes kan behalen!

  • Op lichamelijk gebied helpt Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelfgenezend vermogen;
  • Op emotioneel gebied helpt Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde;
  • Op mentaal gebied helpt Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.

Hoeveel Reiki op afstand behandelingen heb ik nodig?

Mijn advies is dat je in de 1e week 3 behandelingen volgt, in de 2de week 2 behandelingen en in de 3de week 1 behandeling. Daarna kan je zo vaak als jij wilt een Reiki op afstand behandeling doen. Het is aan jou. Jij bepaalt wat je wilt genezen en waar je energie voor nodig hebt. Dat betekent dat jij ook bepaald hoeveel behandelingen je wilt. Wil je bijvoorbeeld eenmalig een Reiki behandeling op afstand voor een bepaalde situatie, dan is dat uiteraard mogelijk. Ik geef alleen advies op basis van mijn ervaringen.

Wat kost een Reiki op afstand behandeling?

Jouw liefdevolle bijdrage voor deze Reiki behandeling op afstand is € 26,26