Prijslijst

Investeren in jezelf is, naar mijn mening, de beste investering die je óóit kunt maken. Het zal niet alleen je leven verbeteren, het zal het leven van iedereen om je heen verbeteren.

Is dat spannend? Ja! Ik investeer in mezelf door boeken te lezen die me inspireren, door samen te werken met coaches en mentoren die mijn wereld uitbreiden, door tijd te maken voor mijn dagelijkse yogaoefeningen, meditatie, gezond eten, wandelen met dierbare vriendinnen, door genoeg slaap te krijgen, en door stappen te nemen om mijn stressniveaus onder controle te houden.

Wat doe jij aan Selfcare? Ik verwen mezelf met een massage, reiki, (infrarood) sauna, maan ceremonies, breathwork en ik gun mezelf ieder jaar een Retreat weekend.

Practice what you preach!

Ik geloof dat alles wat je ïnvesteerd naar je terug komt. Geld is energie en wordt in elk geval gebruikt voor de uitwisseling van energie: we stoppen energie in de vorm van tijd, aandacht, liefde, enthousiasme en inspanning.

Ik geloof in overvloed. Er is genoeg voor iedereen. En je verdient het! Je bent het meer dan waard! Geloof jij dat ook?

Ik ben dankbaar dat ik een nieuwe manier van ‘zijn’ heb geleerd. Vandaag weet ik dat ik liefde verdien en respect van mezelf en anderen, elke dag, wat er ook gebeurt. Vandaag weet ik dat investeren in mezelf niet “egoïstisch” is. Investeren in mezelf is een noodzaak. Het zorgt ervoor dat ik sterk en in balans blijf!

Cacao ceremonie € 47,-

Half Day Retreat: Breathwork € 147,-

One Day Retreat: Innelijke reis € 199,-

Retreat Weekend € priceless

VIP: Deep Dive Transformation Traject € priceless