One Day Retreat: Innerlijke reis

Degene met wie je altijd bent, met wie je de meest prachtige maar ook de meest lastige momenten meemaakt. Degene die jou nooit zal verlaten, je altijd trouw zal blijven wat er ook gebeurd.. ben jezelf. Maar ben jij er eigenlijk ook voor jezelf?

Op deze dag ga je op reis naar je innelijke zelf. Er is geen enkel ander doel dan met jezelf zijn. De allerbeste leraar die er bestaat ben jezelf. Je geeft jezelf les door met jezelf te zijn. Jouw lichaam en geest praten voortdurend tegen je. Ook in een taal zonder woorden. Are you listening? Deze dag gaat om luisteren. Ik zeg altijd: luister naar je lichaam als het naar je fluistert.. voordat het moet gaan schreeuwen.

Zodat je in alle rust jezelf kunt ontmoeten. Vragen kunt stellen en intenties kunt zetten. We reizen deze dag van het hoofd naar het lijf, naar het hart en je zielsverlangen. Dit doen we aan de hand van yin yoga, breathwork, pranayama, reiki, klanken, een voetenbad, handmassage, tarot, mandala tekenen/journalen, moodboard maken voor 2023 en nog véél meer maar dat is nog een verrassing.

Je wordt begeleidt door twee geweldige vrouwen met ieder hun expertise. Samantha en Barbara zorgen ervoor dat je vertrouwen krijgt in jezelf, ze creëren een veilige setting. Je kunt je helemaal overgeven aan deze twee dames. Ze zorgen met alle liefde voor je en ontvangen je met open armen. Daarnaast komt er nog een special guest. Dit houden we nog even als een verrassing. Kom thuis bij jezelf en gun jezelf deze mooie dag! Je verdient het.

De One Day Retreat is op zondag van 10:00-16:00 uur incl. een héérlijke en gezonde lunch.

Locatie: de Galgweg 2 in Hazerswoude

Jouw liefdevolle investering is 197,- euro.

Check de agenda voor de eerstvolgende ODR.

Wil je meer informatie? Mail dan naar info@dereikicoach.nl