One Day Retreats

In 1 dag ontladen, tot rust komen en weer opladen. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen.

In een wereld waarin je je makkelijk overweldigd voelt door verantwoordelijkheden en prikkels, is het een uitdaging om in contact te blijven met je eigen behoeftes, dromen, verlangens en vrouwelijke kwaliteiten zoals vertrouwen, plezier, intuïtie, flow en sensualiteit. Als ambitieuze en hooggevoelige vrouw, vergeet je soms jezelf op de eerste plaats te zetten en duidelijk grenzen te stellen. Op het moment dat je dit jezelf ontzegt en grenzen kwijtraakt, raak je uit balans. Deze onbalans beïnvloed je natuurlijke ritme, je hormonale balans, lichaamsintelligentie en yin/yang energie waardoor je óf in de overdrive óf in staat van twijfel en verwarring leeft. Dit heeft effect op alle lagen van je leven: je relaties, carrière, gezondheid én in het moederschap. Je kunt continu het gevoel hebben dat je ergens tekort schiet of dat je iets ‘moet’ waardoor je nooit écht kunt ontspannen. 

OM WEER TERUG BIJ JE KERN, GEVOEL VAN VOLDOENING EN HELDERHEID TE KOMEN IS HET BELANGRIJK DAT JE JEZELF VOEDT MET DE ENERGIE VAN GELUK, OVERVLOED EN PLEZIER.

Bekijk alle verschillende thema’s! Welke past het beste bij jou?