Half Day Retreat: Breathwork

Kom thuis bij jezelf tijdens deze verdiepende breathwork sessie. De adem is immens krachtig. Ontdek alles over de kracht van de adem tijdens deze One day Retreat. Leef je leven ook met meer rust, kracht, geluk en gezondheid.

‘Eén breathwork sessie kan gelijk staan aan jaren praten met de psycholoog’. Een veelgehoorde uitspraak en dat is niet zonder reden. Een ademsessie kan ongelofelijk krachtig zijn.

Wat doe je tijdens een ademsessie?

Tijdens een ademsessie ga je gedurende langere tijd een bewuste, verbonden ademhaling inzetten. Bij je normale, dagelijkse ademhaling laat je een pauze vallen tussen de in- en uitademing, bij deze verbonden ademhaling laat je de pauzes achterwege. Na de inademing adem je direct weer uit, en na de uitademing direct weer in.

Wat kun je ervaren?

Er kan dus van alles gebeuren, zowel op fysiek, emotioneel als spiritueel vlak. Wees vooral niet bang voor wat naar boven komt en wat gebeurt, voel en adem er doorheen. Het wil gevoeld worden. Het wil ontladen worden. Just trust the process. Wat je (onder meer) kunt ervaren tijdens een ademsessie:

  • Trillingen en schokken in je lichaam
  • Tintelingen door je lijf
  • Geluid (laat je gaan, let it out!)
  • Verkrampingen in je lijf
  • Emoties, herinneringen, je kunt gaan huilen maar ook lachen (en alles ertussen)
  • Visioenen, spirituele ervaringen

Je wordt tijdens de Half Day Retreat 3 uur lang ik de watten gelegd door Samantha en Barbara op deze prachtige locatie in Hazerswoude. Wat kun je verwachten?

❤ We starten met een voetenbad en een kennismakingsronde. Vervolgens gaan we mediteren en een pranayama oefening doen om in jezelf te komen.

❤ Vervolgens doen we een Reiki groepssessie en een aantal yin yoga houdingen zodat de energie goed kan gaan stromen. Je kunt genieten van mooie klanken/soundhealing.

❤ Let’s breath! Breathwork sessie om te transformeren en helen. Daarna bijkomen en nakletsen met thee en wat fruit.

Gun jezelf deze mooie dag! Je zult lichter en herboren thuis komen. Thuis komen bij jezelf. Ga je mee met deze innerlijke reis?

De Half Day Retreat is iedere maand op zondag van 13:00-16:00 uur.

Locatie: Galgweg 2 in Hazerswoude Dorp

Jouw liefdevolle investering: € 111,-

Voor meer informatie mail naar info@dereikicoach.nl

Ik heb Samantha haar one day retreat gevolgd. Wat was het bijzonder en mooi! Samantha en haar begeleiders zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en jezelf durft over te geven aan de breathwork sessie. Ervaar wat het met je doet. Wow wat een ervaring! Na afloop was ik ontzettend moe en heb veel en diep geslapen. Oude emoties zijn opgeruimd wat zoveel meer innerlijke rust geeft. Het heeft mij doen beseffen dat ik op de goede weg ben en het heeft mij veel positieve energie gebracht. Dank je wel!

Saskia (36)

Wat een ervaring… de One Day Retreat. Het was een heftige ochtend, maar je komt echt in jezelf. En wat voel je je bevrijdt na de sessie! Ook de begeleiding was super goed. Nogmaals bedankt!

Sandra (59)