Kids flow

Mijn kids zijn gek op inzichtkaarten trekken. Dit is onze favoriet!

Met deze magische kaartendeck maken kinderen op een laagdrempelige, vrolijke en zachte wijze kennis met manifesteren. 44 kaarten met elk een bijzondere illustratie die allemaal een uniek verhaal vertellen. Kaarten die de fantasie van jouw kind prikkelen, een gesprek openen, ze een bepaald gevoel geven. Een prachtige manier om meer bewust met jouw kind de dag te starten en/of af te sluiten. Ook leuk voor papa’s en mama’s die zelf bewuster in het leven willen staan. Het zijn wijsheden voor alle leeftijden.

Een magisch kinderkaartendeck van 44 wenskaarten met bijzondere illustraties.
22 kaarten met een wensje voor de dag, en 22 kaarten met specifiek een wensje voor de nacht om te gebruiken voor het slapen gaan.
Een gids erbij met 120 pagina’s met daarin een verhaaltje bij elke kaart + wat de superkracht is van die intentie. Om voor te lezen (of zodat ze zelf kunnen lezen natuurlijk).
Kinderen maken op een laagdrempelige, vrolijke en zachte wijze kennis met manifesteren.
Elke dag een klein ritueel met de kids in de ochtend en/of avond om bewust samen intenties te zetten.
Je kunt jouw kind/kids een kaart laten trekken zonder te kijken, en het overlaten aan het Universum welke boodschap ze krijgen. Je kunt ook vragen welke kaart ze het mooiste vinden voor die dag of nacht en dan bijbehorend verhaaltje lezen.
Elke kaart is voorzien van een prachtige illustraties gemaakt door Mirjam de Ruiter. 44 verschillende landschappen, avonturen, wezens en vibes, elk met een verhaal op zich.
Als je goed zoekt vind je op elke kaart een vogeltje, het regenboogborstje, en is er alle ruimte om zelf je fantasie te laten gaan en een sprookje om elke kaart heen te bedenken.
22 meditaties speciaal voor kinderen, ingesproken door Willemijn Welten.
Plus: Een prachtig houten standaardje om het kaartje in te zetten, zodat ze ernaar kunnen blijven kijken. Met de hand gemaakt.

Overdag willen we dat ons kind goed kan leren, de mooiste tekeningen maakt en uitblinkt op het klimrek. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan de telg ondersteunen in zijn prestaties. Zo activeert de hoge dosering vitamine B12 in de Multi Dag Junior de natuurlijke energie in het lichaam en is de vitamine C goed voor het concentratievermogen. Een innovatieve formule speciaal gericht op de dag!

Daarnaast is er een Multi speciaal voor de nacht. Je wilt dan natuurlijk dat jouw kleintje ondersteund wordt in zijn psychologische en fysieke gesteldheid. De Multi Nacht Junior bevat voor de ondersteuning van de nacht o.a. vitamine D, voor de opbouw van sterke botten en vitamine A, voor het herstellend vermogen van de huid.

De omega 3 bevat maar liefst 140 mg DHA (uit algen) wat een fijne aanvulling is op het voedingspatroon van je kleintje. DHA is namelijk het essentieelste omega 3-vetzuur dat de visuele ontwikkeling van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden ondersteunt.

 • Unieke concept van een Multi en Omega-3 in één!
 • Ook geschikt voor de allerkleinsten (vanaf 0 jaar)
 • Hoge dosering DHA uit plantaardige bron (AlphaMega3®) voor de hersenen
 • Juiste dosering vitamine D3 voor het skelet van kids
 • Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem van kids
 • Met vitamine K2 (menaQ7®) voor de bloedstolling en botten

GEBRUIK CODE DEREIKICOACH VOOR 10% KORTING OP JE BESTELLING BIJ VITAKRUID.NL!

Dosering: Neem 1 ml (1 t/m 6 jaar) of 2 ml (7 t/m 17 jaar) kort voor het slapengaan. Geschikt om te mengen met melk, yoghurt, vla of kwark. Kijk wat lukt en fijn voelt voor jou en je kleintje.

REVIEWS

Deze prachtige Himalaya zoutlamp maan draagt bij aan een gezonde atmosfeer in de kinderkamer.

Een Himalaya zoutlamp geeft een warme gloed, het licht is mooi en zacht. Deze maanlamp is echt een pracht in elke woonkamer en slaapkamer.

Deze Himalaya zoutlamp is gemaakt van kristalzout uit het Himalaygebergte wat al meer dan 250 jaar oud is. Door de zoutlamp te laten branden brengt deze door de warmte negatieve ionen voort. Negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking. Dankzij de werking van de Himalaya zoutlamp krijgt de babykamer een opwekkende atmosfeer vergelijkbaar met het strand, de bergen of de omgeving van watervallen.

Elke zoutlamp is uniek en de kleur varieert dan ook van heder wit-roze tot warm oranje. De zacht roze tinten zorgen voor ontspanning. De diepere oranje kleuren verbeteren de levenskracht, dynamiek en creativiteit.

Een uniek geschenk, een Himalaya zoutlamp:

 • – is een natuurlijke luchtzuiveraar (ionisator)
 • – balanceert de luchtvochtigheid in een ruimte
 • – geeft een warme gloed en positieve sfeer aan een ruimte
 • – bevordert een goede slaap
 • – zorgt voor betere Feng- Shui bij een computer of in werk-, woon of slaapvertrek.

De kleur van deze sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto. Zoutkristal is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd.

PRE- EN PROBIOTICA VOOR KINDEREN TUSSEN DE 1 EN 12 JAAR

Bij elke periode in het leven past weer een andere probiotica die aansluit op de benodigdheden in die fase. Voor Symflora Junior zijn probiotica stammen gekozen op basis van de behoeften bij kinderen vanaf 1 jaar. De junior formule kan gemakkelijk en veilig toegevoegd worden aan water of een smoothie.

HEEFT EEN POSITIEVE INVLOED OP HET IMMUUNSYSTEEM VAN KINDEREN*

Naast pre- en probiotica zit er ook vitamine D3 toegevoegd aan de junior formule. Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem van kinderen.* Hierdoor zorgt Symflora® Junior mede voor een goede weerstand van kinderen.*

De Gezondheidsraad adviseert bij kinderen een dagelijkse hoeveelheid van 10 mcg vitamine D per dag. In de junior formule zit 5 mcg vitamine D en haal je dus al de helft van dit advies binnen!

GEBRUIK CODE DEREIKICOACH VOOR 10% KORTING OP ALLES BIJ VITAKRUID.NL

VOORDELEN

 • Zes probiotica stammen speciaal geselecteerd op behoefte kind
 • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen
 • Met ProbioAct® technologie voor stabiliteit, overleving en metabole activiteit
 • Groot overlevingspercentage na 24 uur
 • Hoge activiteit binnen de spijsvertering
 • Probiotica stammen met wetenschappelijke onderbouwing
 • Sachet beschermt tegen vocht, licht en lucht
 • Gemakkelijk toe te voegen aan water of sap

Dosering: Neem 1 sachet per dag. Los de inhoud van een sachet op in circa 100ml handwarm water. Laat ongeveer 1 minuut staan. Voor inname goed roeren. Bij voorkeur innemen op de lege maag van je kleintje. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Tip: de symflora probiotica junior is perfect te combineren met de Multi dag en Nacht Junior!