Kaartendecks

Zie hier mijn favorieten kaartendecks! Ze helpen mij iedere dag om een intentie te zetten of om een fijne boodschap binnen te krijgen.

De kaarten geven je advies en aansporing om te doen wat juist is en leren je naar jezelf te luisteren en zelfvertrouwen te krijgen. Iedere inzichtkaart geeft je een korte spirituele wijsheid, een aanmoediging of een stelling die je in het dagelijks leven kunt gebruiken.

Mij geeft het een fijn gevoel en dat gevoel gun ik jou ook!

44 intentiekaarten om dagelijks jouw energie af te stemmen op zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving, heling en het verbinden met je essentie.

Dit kaartendeck is opgedragen aan jou, mooi mens. Het is ontzettend krachtig om te werken met heldere, bewuste, gefocuste intenties. Je kunt het ook wel zien als energiemanagement. Door je af te stemmen op de energie van de intenties, verander je namelijk je eigen energie. Dit begint van binnenuit. Dat is de plek waar je je binnenwereld en buitenwereld vormgeeft. Je buitenwereld is namelijk een weerspiegeling van je binnenwereld, dus laten we van jouw binnenwereld een nog mooiere plek maken door onder andere gebruik te maken van de Moen Cards.

De Moen Cards zijn bedoeld om je te ondersteunen op het gebied van zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving en heling. Ze begeleiden je in het verbinden met je essentie, zodat je steeds meer gaat leven vanuit je kern, vanuit die prachtige ziel wie je onder alle opgedane laagjes bent.

Daarbij zit er bij de Moen Cards een kaartenhouder die gemaakt is van het helende kristal Seleniet. Kristallen hebben een hoge vibratie, zo ook Seleniet. De kracht van Seleniet helpt je om jouw energie nog meer af te stemmen op de intenties. Daarbij brengt de hoge vibratie van Seleniet oneindig veel transformatie, liefde en heling met zich mee.

De Moen Cards worden met de houder van Seleniet, de palo santo inclusief droogbloemen en een boekje met uitleg geleverd. Daarbij is het kaartendeck voor iedereen eenvoudig te gebruiken.​

PS de palo santo, de droogbloemen en de houder van Seleniet zijn allemaal natuurproducten.

Houd er rekening mee dat dit daardoor kan afwijken van de foto.

Dit waanzinnige kaartendeck van Willemijn Welten helpt je om intenties te zetten aan het begin van de dag.

Hiermee ontwikkel jij jouw manifestatiekracht. Door elke dag een kaart te trekken zet je de toon voor de rest van de dag. Laat je verrassen door je eigen manifestaties.

HOE JE HET KAARTENDECK KUNT GEBRUIKEN:

  • Trek ‘s ochtends een kaart om een intentie voor de dag te zetten
  • Voel wat de kaart voor jou betekent en stuur je wens het Universum in
  • Gebruik ze als gids wanneer je niet weet HOE je iets kunt manifesteren
  • Krijg inzicht in een volgende stap die je kunt zetten
  • Ontvang de positieve energie die een boost geeft aan jouw manifestaties
  • Elke kaart is voorzien van een prachtige illustraties gemaakt door Mirjam de Ruiter.
  • Plus: Een prachtig houten standaard om het kaartje in te zetten, zodat ze ernaar kunnen blijven kijken. Met de hand gemaakt.