Hair

Hieronder deel ik graag mijn al mijn haar geheimen met je, lieve vrouw! Voor een gezonde glow op je haren en een stralende volle bos.

Een siliciumtekort kun je o.a. herkennen aan een verminderde conditie van je huid, droog haar en broze nagels die sneller breken. Silicium uit de voeding wordt heel moeilijk opgenomen waardoor we bijna allemaal een tekort hebben. Dadels, haver, peulvruchten en bijv. brandnetel zijn rijk aan Silicium.

De SilSolutions van Vitakruid bevat een drinkbare vorm van organisch silicium; 70 mg silicium per 20 ml en wat brandnetel extract. Helpt het haarvolume te verbeteren en is o.a. voor behoud van de stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid. Daarnaast ondersteund het ook de conditie van je kraakbeen en banden. 

Voordelen van Silicium:

  • Speelt een rol in de aanmaak van de eiwitten keratine en collageen.
  • Ondersteunt de conditie van je haar, nagels en huid.
  • Voor behoudt van stevigheid, zachtheid en elasticiteit van de huid
  • Boost je haarvolume
  • Draagt bij aan de aanmaak van kraakbeen en sterke botten
  • Voor het behoud van een sterk gebit
  • Bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt bij een de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen.

GEBRUIK DE CODE: DEREIKICOACH, BIJ JE BESTELLING OP VITAKRUID.NL VOOR 10% KORTING!

Dosering: elke ochtend 1 dopje van 20 ml (zit erbij) op nuchtere maag nemen. Het niet mengen met iets anders of in glas/metaal dan gaat de werking verloren. Gewoon hup shotten maar en daarna gelijk wat water drinken. De fles NIET in de koelkast bewaren. Fles helemaal opmaken en erna eventueel nog een kuurtje doen.

SilSolutions helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen en draagt bij aan de vorming van collageen, dat helpt de huid te verstevigen. SilSolutions raad ik je daarom aan voor het behoud van de stevigheid, zachtheid en elasticiteit van je huid.

Ik ben SUPER blij met deze haarborstel! Deze borstel kreeg ik ooit als tip van mijn Kapper Anke in Hazerswoude Rijndijk.

Met deze borstel, kam je klitten zonder pijn uit je haar en wordt het ook mooi glad en glanzend door de speciale haren die er in zitten. Hij is licht gebogen met openingen dus als je er bij föhnt kan de lucht er goed bij.

Ik ben onwijze fan van satijnen kussenslopen! Ik neem ze zelfs mee op vakantie. Het beschermd jou tegen andere energieën. Daarnaast zorgt het voor minder talgproductie, slaapvouwen, pluizig/beschadigd haar en het slaapt héérlijk