Coach

Finding Yourself

Wil je leven in het nu, rust ervaren, blij zijn, fysiek fit zijn, genieten van de dingen, meningen van anderen naast je neer kunnen leggen, go with the flow etc.? Dat kan, écht!

We zijn allemaal op een bepaalde manier geconditioneerd en er zijn genoeg uitdagingen in het leven. Door met liefde naar jezelf te kijken en je leefstijl passend te maken, écht te luisteren naar je lijf en meer uit je hoofd te komen creëer je een leven wat kloppend voelt voor jou. Laten we samen kijken waar je staat in je leven. Vanuit daar maken we een start met jouw reis. Soms kan een gesprek al een groot, positief verschil maken.

Mijn passie is om mensen (met lichamelijke klachten) te laten ervaren dat je heel veel in eigen hand hebt. Het leven zie ik als een ontdekkingstocht. Ik kijk er met nieuwsgierigheid naar en ben een mooie route aan het bewandelen voor mijzelf, van paarden fluisteren tot opleiding coaching en van familieopstellingen tot ademsessies. Ook heb ik mijn fysieke klachten aangepakt door mijn leefstijl aan te passen.

Wat ben ik blij om tegenwoordig te kunnen voelen dat ik de regie over mijn leven heb.

Dit gun ik iedereen!  

Life is a journey, jouw pad, jouw leven! Ik loop graag (een stukje) met je mee.

Are you ready? Let’s go!

Liefs, Hanneke