Effecten Reiki

Om de Retreat, Ceremonie of Reiki behandeling goed te laten verlopen deel ik graag wat tips:

Voor de behandeling

Ik werk graag met een schone en zuivere energie. Om de energie zo goed mogelijk haar werking te laten doen, is het beter een dag (liefst twee dagen) van te voren geen alcohol en/of drugs te drinken/gebruiken.

  • Matig tot geen vleesproducten te eten. 
  • Drink een paar uur voor de behandeling geen cafeïne en eet licht. 
  • Drink veel water, minimaal 2 liter water per dag.

Mag ik je vragen te douchen voor de behandeling? Schone kleding en een fris gewassen lichaam veraangenaamt de behandeling. Hier zorg ik uiteraard zelf ook voor.

Na de behandeling

Drink veel water, minimaal 2 liter water per dag. Dit is belangrijk om alle afvalstoffen die vrijkomen door de Reiki behandeling, goed en snel af te kunnen voeren. Reiki werkt reinigend, als een detox. Reiki werkt nog 2 dagen door dus zorg goed voor jezelf. Ga lekker wandelen, de natuur in en gun jezelf rust. Je kunt inzichten krijgen, schrijf dit op in je journal. Je kunt gaan dromen of transpireren in de nacht. Er is veel in werking gezet dus probeer te minderen met schermen, ga bijvoorbeeld een boekje lezen. Het liefst geen alcohol drinken. Dit allemaal voor het beste resultaat!

Effecten

Het effect na een Reiki behandeling hangt sterk af van de type klacht waarvoor je komt. Een paar voorbeelden:

  • Bij specifieke “pijn” klachten zal Reiki soms na behandeling een toename van de pijn laten zien. Dit is een teken dat het goed aanslaat. Behandelingen hierna zullen meer en meer verlichtend werken op de pijnplaatsen.
  • Bij vermoeidheid en lusteloosheid zal de Reiki energie je meestal, na een paar behandelingen nog vermoeiender doen aanvoelen. Het lijkt wel of het gehele lichaam dan niet meer wil. De reden is dat het lichaam zich gaat ontspannen en daardoor ga je de signalen van het lichaam beter voelen (je echte vermoeidheid dus). Doorgaans krijgt je wel meer innerlijke rust. Voel je na de behandeling ontspanning. Krijg je meer inzichten en kun je jouw innerlijke stem, je intuïtie (weer) horen.

Hygiëne
Zorg dat je na de behandeling gaat douchen en de negatieve energieën van je afspoelt. Ook goed je haren wassen. Ik raad het aan om een je bed te verschonen zodat alles lekker fris & fruitig is.

Gezondheid

Neem je gezondheidsklachten serieus. Het lichaam protesteert niet voor niets. Het is een sterk signaal dat er iets aan de hand is. Mijn ervaring en die van vele anderen is, dat er prachtige dingen gebeuren na een Reiki traject. Bij iedere twijfel, altijd je huisarts of specialist inschakelen. Je bent zelf erg belangrijk en alleen jij kunt aangeven wat je voelt en hoe de vorderingen zijn. Ook al verneem ik nog zo veel van zo’n behandeling, blijf waakzaam en alert. Op die manier kan ik samen met jou naar een zo optimaal mogelijke gezondheid toe werken.

Tot slot

Ik geef Reiki met alle liefde en aandacht. Ik hoop dat je het als fijn hebt ervaren. Wees lief voor je zelf en luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen. Zet jezelf op nummer 1 en gun jezelf alle liefde., rust en ruimte. Als jij straalt dan heeft iedereen daar plezier van. Ik wens je een heerlijke retreat/ceremonie! Geniet ervan. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Graag tot de volgende keer! Mail voor een nieuw afspraak naar info@dereikicoach.nl