Yoga docente

Hey! Mijn naam is Samantha, de Reiki Coach. Ik ben een échte levensgenieter en een dromennajager. Je kan me porren voor een wandeling op het strand of in het bos. Ik hou van reizen, dansen, lachen, zingen en met vrienden een hapje eten en drinken. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar hun innerlijke zelf en te luisteren naar hun lichaam. Ik zeg altijd: luister naar je lichaam als het naar je fluistert voordat het moet gaan schreeuwen. Ik heb inmiddels al honderden vrouwen geholpen met Yoga, Breathwork en Meditatie. En ik hoop ook jou te kunnen helpen om dichter bij jezelf te komen.

Ik ben in 2020 mijn hart gaan volgen en Reiki kwam op mijn pad. Daar kwam ook mijn idee om Retreats te gaan organiseren. Tijdens de retreats sta jij centraal en leggen wij jou graag in de watten. Het is mijn missie jou de kans te geven je dagelijkse verantwoordelijkheden achter te laten en je te begeleiden in een dag of een weekend fysiek, mentaal en energetische welzijn. 

Geniet van yoga, lekker eten & drinken en volg onze inspirerende workshops. Tijdens het weekend gaat alle aandacht volledig naar jou. Op het einde van onze retreats ga je voldaan, met een opgeladen batterij en vol inspiratie weer naar huis.

De retreats zijn een mooi cadeau aan jezelf! Benieuwd naar wat ik hierin voor jou kunnen betekenen? Bekijk de retreats en neem gerust contact op.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en je in de watten te leggen tijdens de Retreats weekenden.