Reiki Kids

Heb je zelf als ouder Reiki bij mij gedaan en is je kind zelf ook duidelijk geïnteresseerd in Reiki? Heeft jouw kind behoefte om meer te leren vertrouwen op zijn/haar eigen vermogen? En zou je kind willen leren hoe hij/zij meer kan vertrouwen op signalen van het lichaam? Laat jouw kind dan meedoen met de Reiki Kids cursus!

  • Wat: Reiki Kids Cursus
  • Wanneer: Online: op ieder geschikt moment
  • Privé cursus 1:1: op aanvraag
  • Waar: Hazerswoude
  • Begeleider: Samantha
  • Kosten: Online €147,00 / Privé €247,00

Wat leer je bij deze cursus?

Reiki is ideaal voor kinderen. Het is dè manier om overspannenheid door veel prikkels en te hoge eisen te voorkomen, omdat het terugleidt naar de eenvoud.

Vanaf acht jaar kunnen kinderen onze Reiki Kids cursus volgen. Ze leren dan vertrouwen op hun eigen vermogen en ze worden zich bewust van wat hun lichaam nodig heeft, aangezien Reiki de band met het lichaam enorm versterkt. Ook leren ze dat er een relatie is tussen lichaam en geest en hoe ze kunnen vertrouwen op signalen van hun lichaam en emoties.

Wat is Reiki?

Reiki is een oorspronkelijk Japanse geneeswijze waarbij energie wordt doorgegeven door middel van handoplegging. Deze overdracht van energie is een liefdevolle manier om lichaam en geest te helen. Elk lichaam heeft van nature het vermogen om zichzelf in balans te brengen en te genezen. Reiki activeert en versterkt dit helende vermogen. Reiki heeft zowel voor de gever als de ontvanger een helend effect.

In de Reiki Kids cursus leren de kinderen hetzelfde als in de volwassen Reiki 1 cursus: de Reiki zelfbehandeling en de behandeling van anderen. Daarnaast doorleven ze spelenderwijs het Reiki gedachtengoed, want Reiki is meer dan alleen handoplegging, het is een manier van leven. Door middel van initiatie verhalen leren de kinderen over de Reiki principes.

“Reiki hoort een vak te zijn op de lagere school. Door Reiki leren kinderen dat ze zelfstandig om kunnen gaan met emoties en met de energieën van zichzelf en van anderen.”

Online Cursus praktisch en inspirerend

De online Reiki cursus volg je in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving, heel gemakkelijk via onze online leeromgeving. Je oefent je handposities met behulp van de duidelijke foto’s/video’s en je leert jezelf te behandelen door te luisteren naar de luistermeditaties. Je kunt op elk gewenst moment via e-mail je vragen over Reiki en de healing technieken stellen aan Reikimaster Samantha.