Lifestyle Coach

Ik zal mij kort aan jullie voorstellen. Ik ben Patricia Koot, 38 jaar, ik woon samen met mijn man Arno in Zoeterwoude. En ik ben werkzaam als coach. Zoals jullie wellicht al weten of aan de naam herkennen ben ik de schoonzus van Samantha. Toen Samantha mij vroeg om mee te gaan tijdens dit weekend was ik direct enthousiast.

Ik coach zowel mensen individueel als in groepen of teams. Vanaf mijn 19de ben ik werkzaam binnen de zorg. Eerst gehandicaptenzorg en nu binnen de jeugdzorg. Op een gegeven moment kwam ik op het punt dat ik mij verder wilde ontwikkelen en mijn ervaring op een andere manier wilde inzetten. Ik heb toen zowel de individuele- en teamcoach opleiding gevolgd aan de Haagse Hogeschool en ben gaan werken als coach.

In een individuele sessie vind ik het heel waardevol om samen te onderzoeken waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe deze een positieve invloed kan hebben op jou als persoon. Ook het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke drivers, patronen en kwaliteiten zijn hierin belangrijke thema’s.

Tijdens het weekend zal de eerste sessie met de hele groep zijn. Hierin zal ik theorie behandelen waarna je vervolgens individueel stil gaat staan bij dat wat er voor jou toe doet. Wat is jouw persoonlijke doel? Waar wil jij je verder op ontwikkelen of wat wil je juist loslaten/doorbreken?

Op een later moment het weekend is er ruimte om hier in een 1 op 1 sessie met mij dieper op in te gaan.