top of page

Chakra Cursus

Iedere week krijg je een diepe healing sessie van 30-45 minuten om de chakra te reinigen. Deze healing kun je 2-3 keer in de week herhalen. 


Hierbij een klein voorbeeld wat je kunt verwachten.

Je mag vandaag extra aandacht schenken aan je Wortelchakra (1e chakra, bij je stuitje). De belangrijkste in ons systeem. Deze stuurt al het energie van de aarde door naar alle andere chakra's. We zitten tegenwoordig veel te veel in ons hoofd waardoor daar al het energie gaat zitten en bij de meeste mensen de wortel chakra vaak hélemaal uit balans is. 
Als deze chakra uit balans is dan voel je je: 
- onzeker
- angstig
- heb je een drang naar ongezond eten
- weinig discipline


Als je chakra in balans is voel je je:
❤ zelfverzekerd
❤ gegrond
❤ heb je een drang naar gezonde voeding
❤ ben je stabiel


Reinig je chakra in een diepe meditatie, verzorg je chakra door rood licht te visualiseren en/of etherische oliën aan te brengen zoals:
rozemarijn, zwarte peper, cedar, gember of sandelhout
Ook kun je kristallen gebruiken zoals:
tijgeroog, zwarte toermalijn, vuur agaat


Op Youtube heb je Binaural Beats die helpen deze chakra in 
balans te brengen, zoek gerust eens op: Binaural Beats Root Chakra. Het enige wat je hoeft te doen is 
oortjes in en ontspannen! Na 15-20 minuten werkt het al. 
I AM – herhaal dit hardop of in stilte tijdens of na het reinigen van je chakra
..

Boheme-at-heart-4.jpg
Wit zand en steen


Dit en meer kun je verwachten in deze 7 weekse programma waarin ik je aan de hand meeneem op reis door de 7 chakra's. Er zijn er veel meer (22) maar we focussen de aankomende weken op de 7 hoofd chakra's.


Je kunt de chakra test doen om te weten welke chakra bij jou uit balans is en welke meer aandacht zou mogen gebruiken de komende weken.
Je zult enorme stappen gaan maken en verandering in je energie systeem gaan ervaren. Wel vraag ik je volledige committent de komende weken. Het is belangrijk, voor je gezondheid en alle energie lagen, dat je de meditaties en opdrachten volledig zult gaan uitvoeren voor het beste resultaat. 
Jij hebt je eigen teugels in handen. Wil je groei en transformatie? Patronen doorbreken en je doelen behalen? Dan is je gezondheid op nummer 1 zetten het allerbelangrijkste. 
Zit jij lekker in je vel en stroomt je energie emmer over dan kan je de hele wereld aan. Ik gun jou dit gevoel ook en daarom ben ik deze online cursus 7 chakra's in balans in 7 weken gestart. Speciaal voor jou!
Nu voor slechts 77 helende euro's.

bottom of page