Breathwork

Breathwork is één van de mooiste dingen die ik voor mezelf doe en waarmee ik ook hele mooie, diepgaande transformaties zie bij mijn deelnemers.

Breathwork brengt je letterlijk een laag dieper in je onderbewustzijn en dat leidt tot prachtige, ontspannen en soms ook emotionele ervaringen. Tijdens breathwork werk je niet alleen met je ademhaling, maar vooral ook met energie. Je gebruikt je ademhaling om een heleboel energie in je lichaam in beweging te zetten, wat elke keer een ander effect op je zal hebben. Het is een laagdrempelige techniek om dieper in verbinding met jezelf te komen, om emotionele blokkades te doorbreken, om je hoofd eindelijk eens uit te zetten en volledig te ontspannen. Breathwork helpt je om uit je hoofd te komen en naar een diepere laag van bewustzijn te gaan, waar je verbonden bent met je authentieke zelf.

Het is effectief, efficiënt en vooral transformerend. Maar, je moet er wel wat voor doen. Tijdens een breathwork sessie ben je (onder begeleiding) actief bezig met een ademhalingstechniek. Je ligt daarbij plat op de grond en als ondersteuning luister je naar muziek, aan het einde van de sessie is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning en om eventuele inzichten door te laten komen en te integreren. Sinds ik breathwork heb ontdekt, heb ik door zo veel lagen heen kunnen werken, blokkades en patronen losgelaten. Door te ademen ben ik letterlijk en figuurlijk veel dichter bij mezelf gekomen – en van daaruit ben ik ook meer gaan leven. Dat heeft zich vertaald naar zo veel helderheid, écht weten wat ik wil vanuit mijn hart en dat ook elke dag doen – met succes. Blokkades voelen kleiner en ik breek er makkelijker doorheen, ik laat oude gewoontes makkelijker los en ik sta helemaal in mijn kracht. En ik gun dit iedereen!