Beauty

Hieronder deel ik graag mijn beauty geheimen met je, lieve vrouw!

Ik ben onwijze fan van satijnen kussenslopen! Ik neem ze zelfs mee op vakantie. Het beschermd jou tegen andere energieën. Daarnaast zorgt het voor minder talgproductie, slaapvouwen, beschadigd haar en het slaapt héérlijk

Bijna dagelijks gebruik ik deze rozenkwarts roller voor mijn gezicht. Ik doe dit in de avond voor het slapen gaan.

WHY I LOVE IT
Guasha is een eeuwenoude massagetechniek die 2000 jaar geleden al werd toegepast in Azië. Guasha betekent ‘schrapen’, de beweging die je maakt wanneer je de steen over je gezicht beweegt. De Chinezen geloofden eeuwen terug al dat de schrapende techniek klachten en ziekten uit het lichaam kon laten verdwijnen. Tegenwoordig wordt Guasha vooral geroemd om z’n huidverjongende en verstevigend effecten. Precies waarom ik zo dol zijn op Guasha!

De voordelen van masseren met Guasha:

 • Stimuleert de bloedsomloop en vermindert blokkades.
 • Maakt de contouren van je gezicht strakker.
 • Laat lijntjes en rimpels minder opvallen.
 • Geeft een gezonde, rozige teint en een glow.
 • Ontspant en brengt tot rust.
 • Stelt de huid in staat meer collageen aan te maken.

WAAROM ROZENKWARTS?
Volgens de alternatieve geneeskunde de steen van de liefde. De oudroze kwarts trekt liefde aan en helpt je om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Ook kan de steen een kalmerende uitwerking hebben bij stress en angst.

HOE GEBRUIK JE HET?
Gebruik Gua Sha altijd op een gereinigde huid. Breng een paar druppels gezichtsolie aan en masseer licht in. Schraap met de Gua Sha-steen in één richting, terwijl je de steen in een hoek van 30-45 graden houdt. Schraap vanaf je kin en kaaklijn omhoog. Op je voorhoofd schraap je richting de haargrens. Neem ook het decolleté en hals mee, werk dan vanaf de nek omhoog. Je mag lichte druk uitoefenen, maar druk de steen niet te hard in de huid. Drink na een massage met Gua Sha veel water. Dit voert de losgekomen afvalstoffen sneller af.

OrganiBrush is een Nederlands merk dat staat voor duurzame mondverzorgingsproducten. 

Tongschrapers worden niet standaard geadviseerd door tandartsen en mondhygiënisten. Desondanks is het een belangrijke aanvulling op de basis zorg. Een tongschraper is namelijk bedoeld om bacteriën en tandplak van de tong te schrapen. Bacteriën hechten zich namelijk makkelijk aan het oppervlak van de tong. Dit heeft te maken met de structuur van de tong, die bestaat uit diepe groeven. Bacteriën die hier langere tijd zitten, dus wanneer je geen tongschraper gebruikt, gaan vluchtige zwavelverbindingen produceren. Deze vluchtige zwavelverbindingen zorgen voor een onaangename geur uit de mond.

De buitenkant van de tongschraper van OrganiBrush is gemaakt van 100% koper. Dit materiaal is gekozen omdat koper van nature antibacterieel is. Daarnaast bevat de tongschraper geen schadelijke stoffen. Dit betekent dat wanneer u de tongschraper weggooit dit geen nadelige effecten heeft op het milieu. Bovendien heeft de tongschraper van OrganiBrush een gebogen en glad oppervlak, waardoor u makkelijker achterin de mond kunt komen en u de tongschraper gemakkelijk kan schoonhouden.

De voordelen op een rijtje:

 • Tegen een slechte adem
 • Een schone tong is net zo belangrijk als schone tanden
 • Van koper gemaakt (antibacterieel)
 • Bestand tegen roest en schimmel
 • Bevat geen schadelijke stoffen
 • Goed voor het milieu!

Gebruiksaanwijzing: een tongschraper kan elke dag gebruikt te worden. Ik doe dit na het tandenpoetsen in de avond en iedere ochtend. De tongschraper gebruik je door beide handvatten vast te houden. Vervolgens plaatst je de tongschraper zo ver mogelijk achter op de tong. Hierna haal je hem met een rustige beweging naar voren. Herhaal dit proces tot dat er geen tandplak van de tong afkomt. Daarna spoel je de tongschraper af. Droog de tongschraper goed af na gebruik.

Collageen is een eiwit dat is opgebouwd uit diverse aminozuren. Collageen bestaat uit maar liefst achttien soorten aminozuren, waarvan proline, glycine en hydroxyproline de belangrijkste zijn. Deze drie aminozuren hebben maar liefst een aandeel van zo’n 55 procent!

We maken collageen zelf aan, maar vanaf ons 25e levensjaar neemt de aanmaak structureel af. Hierdoor wordt de elasticiteit van de huid minder en ontstaan er fijne lijntjes en rimpels. Een collageensupplement kan ondersteuning bieden.

Ik gebruik zelf al jaren collageen en ik merk dat mijn haar dikker en glanzender is geworden en mijn gezicht heeft een mooie natural glow!

GEBRUIK

Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar collageen gedaan waaruit blijkt dat de gemiddelde toegepaste dosering tussen de 5 en de 10 gram per dag ligt.

GEBRUIK VOOR 10% KORTING DE CODE: DEREIKICOACH BIJ VITAKRUID.NL