64 thoughts on “Reviews

 1. Lieve Sam, bedankt voor de geweldige Reiki ervaring. Ik voelde me in het begin goed geaard. Daarna had ik het gevoel even te gaan zweven, een soort los van de grond te komen… op dat moment kwamen er emoties los… heel bijzonder. Daarna voelde ik weer dat ik met beide benen op de grond stond. En m’n emoties verdwenen, het voelde goed. Een bijzondere ervaring. Dank je wel!

 2. Ik vond het een zeer ontspannen ervaring. Samantha vertelde duidelijk wat zij ging doen. Voelde de warmte stralen door mijn hele lichaam. Ze zat aan mijn knieën maar ik voelde het in mijn rechterschouder tintelen en daarna kreeg ik erg jeuk aan mijn litteken die daar zit. Heel bijzonder. Ik kijk uit naar de volgende sessie! X

 3. Van Samantha van de Reiki Coach heb ik een Reiki behandeling mogen ontvangen. Na verwelkomd te zijn in haar extra verwarmde omgeving kreeg ik een uitgebreide uitleg over wat Reiki nu precies is. Daarna ging zij haar behandeling doen. Op sommige plekken werd het helemaal warm. Een aparte en heerlijk ontspannende gewaarwording. De rest van de avond was ik heerlijk relax. Ik kijk uit naar de volgende!

 4. Gisteren weer een Reiki sessie gehad. Was anders dan de vorige keer. Werd nu emotioneel (huilen). Ik kreeg koude voeten alsof ik in de sneeuw liep. Na afloop was ik ontspannen.

 5. Alhoewel ik zeer nuchter ben, vond ik dit wel een bijzondere ervaring. Bij bepaalde aanrakingen werd ik heel emotioneel en bij mn knieën en voeten leek het alsof er een enorme kou door mn benen ging. Ik hoop dat dit energie is en dat ik na een aantal ervaringen me beter en relaxter voel. Fijn om dit bij Sam te kunnen doen… zij maakt het heel toegankelijk.

 6. Elke week beleef ik het weer anders de reiki sessie
  Vorige week was het net of ik zweefde en was heel ontspannen na afloop’ en gisteravond toen je begon met je handen op mijn hoofd kreeg ik allerlei steken in mijn hoofd .voelde ook heel zwaar na afloop of ik ergens heel ver vandaan kwam ..maar heb er heerlijk van genoten

 7. Vorige week voor het eerst een reiki sessie gekregen
  Me ademhaling werd rustiger
  En toen Sam bij me buik kwam werd deze erg koud van binnen

 8. Vandaag ben ik bij Sam geweest en ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren.
  Toen de handen van Sam over mijn oren lagen kwam er een gedachte in mijn hoofd: Heb vertrouwen in je lichaam, je kan jezelf genezen.
  Deze gedachte werd herhaald en veranderde later in: Ik heb vertrouwen in mijn lichaam, ik kan mezelf genezen.
  Nog later: Ik heb vertrouwen in mijn lichaam en mijn geest, ik kan mezelf genezen. En als laatste veranderde de gedachte in: ik heb vertrouwen in mijn lichaam en mijn geest en ik GA mezelf genezen. Steeds sterker dus!!!
  Alsof er een knop steeds een stukje om werd gezet…heel bijzonder.
  Ik ken Sam al heel lang als druk en chaotisch maar wat straalt ze tijdens de behandeling een rust uit

 9. Vandaag mijn eerste reiki behandeling gehad. Wat een fantastische ervaring. Vooral het gebied rond mijn keel chakra werd heel warm en gaf mij giga veel energie.
  Sam is voor mij een sportvriendin maar nu werd zij mij begeleider, mijn vertrouwenspersoon en gaf mij alle ruimte om mezelf te zijn en me over te geven aan haar handen, intentie en spiritualiteit . Na de behandeling nog even van gedachten gewisseld en ik weet zeker dat ik verder ga met reiki als ontvanger maar ook om zelf reiki te gaan geven.
  Dank lieve Sam voor deze bijzondere ervaring.

 10. Vandaag de eerste Reiki behandeling gehad. Ik was vanochtend opgestaan met veel onrust. Snelle hartslag, pijn in m’n nek. Nadat Samantha de keel chakra uitvoerende voelde ik de pijn van mijn nek naar de armen stromen ook mijn vingers gingen tintelen en ik kreeg ook hele koude voeten. Wat een bijzondere ervaring. Na de behandeling voelde ik me fijn en rustig.

 11. Vandaag een Reiki behandeling gehad. Ik voelde de warmte stromen op sommige plekken in het lichaam. Ik ervaar het als een fijne ontspanning.

 12. Afgelopen vrijdag mijn eerste ervaring opgedaan met reiki. Nieuwsgierig naar wat het kan doen en hoe je het ervaart.
  Sommige plekken werden heel warm dit was een bijzonder gevoel. Met gesloten ogen leek het alsof ik allemaal kleurtjes voorbij zag komen.
  Wat ook heel bijzonder was is dat je gedachten worden stil gezet. Bijzondere ervaring en dat smaakt zeker naar meer…..

  BEDANKT SAM! 🙂

 13. Een bijzondere 1e ervaring met reiki. Heel open ben ik hier ingestapt.
  Bij ‘aanraking ‘ van sommige plekken zag ik (met ogen dicht:)) bepaalde kleuren, die bleken later ook te corresponderen met de chakra’s.
  Na afloop een heel rustgevend en zen gevoel, alsof ik bij de masseur was geweest. Heel erg fijn! Thnxx Sam

 14. Afgelopen 3 weken heb ik meegedaan met de Reiki Selfcare. Wauw wat was dit tof zeg! Heel fijn om te doen. Sam gaf duidelijke instructies en stuurde iedere dag motiverende berichten. Erg waardevol! Ik blijf ermee doorgaan. Voel me een stuk energieker! Thanks lieve Sam

 15. Ik was erg nieuwsgierig naar de Reiki Selfcare. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar ik ben blij dat ik heb mee gedaan. Boven verwachting! Sam bedankt voor je positieve en fijne energie. Ga zo door!

 16. Vandaag kennisgemaakt met Reiki. Een bijzondere ervaring! Ondanks dat ik best nuchter ben mezelf open gesteld voor deze spiritualiteit. Ontspannen vind ik moeilijk maar dat lukte nu best aardig. Sam geeft een duidelijke uitleg en was zelf heel rustig en relaxt. Dat hielp mij zeker om tot rust te komen.
  De chakra ’s rond mijn schouders gaven een gevoel van druk en loslaten. Rondom mijn knieën was veel onrust. Na de behandeling was ik onspannen, rustig en moe. Hopelijk is dit energie waar ik mee verder kan! Lieve Sam ga zo door! Een hele fijne ervaring en ik kom zeker terug!

 17. Vandaag kennisgemaakt met Reiki. Een bijzondere ervaring! Ondanks dat ik best nuchter ben mezelf open gesteld voor deze spiritualiteit. Ontspannen vind ik moeilijk maar dat lukte nu best aardig. Sam geeft een duidelijke uitleg en was zelf heel rustig en relaxt. Dat hielp mij zeker om tot rust te komen.
  De chakra ’s rond mijn schouders gaven een gevoel van druk en loslaten. Rondom mijn knieën was veel onrust. Na de behandeling was ik onspannen, rustig en moe. Hopelijk is dit energie waar ik mee verder kan! Lieve Sam ga zo door! Een hele fijne ervaring en ik kom zeker terug!

 18. Voor het eerst een reiki behandeling gedaan.. en dat bij Sam. Wat een bijzondere ervaring. Het duurde ook even voordat ik iets op papier kon zetten. Moest het even op mij in laten werken.
  Ik ben echt heel nuchter en had ook geen idee wat ik moest verwachten.
  Mijzelf ontspannen is iets wat ik ook niet goed kan, maar ik voelde mij tijdens de behandeling steeds meer ontspannen. Bij bepaalde handopleggingen voelde ik de warmte door mijn lijf gaan.
  Van te voren had ik gehoopt dat het een hoop emoties los zou maken bij mij. Dat was niet het geval. Aan het einde wist ik ook niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Het was fijn en ontspannen, maar was dit wat ik gehoopt/bedacht had? Nee
  Gedurende de dag werd ik steeds vermoeiender. Viel op de bank in slaap en de volgende dag voelde ik mij ook ontzettend moe. Het leek wel of die vermoeidheid mijn lichaam uit moest. Heb mij er volledig aan overgegeven .
  Bedankt Sam voor deze bijzondere ervaring
  Ik kom nog een keer bij je terug. Ben benieuwd hoe ik het dan ervaar
  Liefs

 19. Lieve Sam,
  Ik heb nu een paar reiki behandelingen mogen ondergaan bij jou, het was voor mij een geheel nieuwe ervaring en wist ook niet wat ik moest verwachten.
  Ik voelde me direct comfortabel toen je begon met de behandeling. Het begin voelde rustig aan, totdat je bij de schouders kwam. Je legde van achteren je handen op mijn schouders en ik begon te huilen, alsof er iets opengetrokken werd. Daarna kwam je bij de hals en toen kreeg ik het benauwd. Verdergaand voelde ik de rust terugkeren en voelde ook jouw warmte en energie. De nawerking was enorm heftig, ben een paar dagen zeer vermoeid geweest. Mijn lijf was hard aan het werk!
  Bij de tweede behandeling was het een bijzondere ervaring, ik voelde de warmte en energie en gaf deze ook weer terug. Ik voel me fijn bij jou Sam en je geeft me energie en kracht. Gecombineerd met je yoga, breathwork en meditatielessen ben ik me meer bewust van mijzelf en geniet nu van een stabieler lichaam met minder pijn.
  Ik kijk uit naar de volgende behandeling!
  Liefs Jacky X

 20. Afgelopen week voor het eerst een reiki behandeling gehad. Ik wilde het zelf ook wel een keer ervaren. Sam legt alles rustig en duidelijk uit. Het was heel ontspannend, bij sommige plekken zag ik kleuren en toen Sam bij mijn hals was werd ik me heel erg bewust van mijn ademhaling (soort benauwdheid).

 21. Heb genoten van je cursus yoga Sam! Heerlijk om de tijd voor mezelf te nemen en slaap erna altijd zo heerlijk. Mochten er vervolgcursussen komen hoor je zeker van mij❤️

 22. Laatste lesje gedaan van de Selfcare Yoga!
  Ben trots op mezelf dat ik dit elke dag gedaan heb (soms 1 dag niet, en dan haalde ik de les de volgende dag in)
  Ik keek er ook naar uit, het voelde echt als een moment voor mijzelf, Selfcare,.. zoals je dat zo mooi benoemt.
  Het begin is er wat betreft yin yoga, het is zeker wel heel pittig voor mij met m’n fibromyalgie, maar ik luisterde goed naar m’n lijf en deed de oefeningen op mijn eigen lichaamssignalen.
  Toch merkte ik in de loop van de lessen dat mijn lichaam het rekken van de spieren ging herkennen.
  Ik vond het soms echt wel heel zwaar, maar was daarna trots op mezelf dat ik er tijd voor maakte..
  De rust kwam daarna en gaf me weer kracht voor nieuwe dingen.
  Ik ben je zeer dankbaar voor deze verschillende lessen die je gegeven hebt.
  Wel ook gelachen om bijv. de windhozen door je dak, je kids die mama roepen, de poes die aandacht vraagt, de montage van je filmpje die niet helemaal klopt, sommige woordversprekingen…heeerlijk!
  Ik zal zeker de komende tijd je lessen blijven herhalen want t heeft me goed gedaan!
  Lieve Sam, ik heb van je genoten! Je bent een topper!
  Namasté 🙏🏻
  💋

 23. Bij Sam mijn tweede Reiki behandeling gehad. Een hele andere ervaring dan de eerste keer. De eerste keer was ik heel moe na de behandeling. Bij deze behandeling was de vermoeidheid minder. Tijdens de behandeling kon ik sneller en beter ontspannen dan de eerste keer. De
  chakra, s rond mijn gezicht gaven nog steeds een gevoel van druk en loslaten en bij mijn knieën voelde ik onrust. Na de behandeling was ik weer helemaal ontspannen. Een gevoel wat ik vaker zou willen maar niet altijd lukt. Blijft lastig dat ontspannen.
  Uiteindelijk dacht ik nou valt me alles mee minder moe en gewoon relaxt. Totdat ik midden in de nacht wakker was geworden van het zweten. Echt bizar hoe mijn lichaam pas later alles eruit gooit (denk ik). Ik ben benieuwd wat de volgende behandeling mij gaat brengen. In de hoop dat ik uiteindelijk rustiger en relaxter kan omgaan met mijzelf en mijn energie kan verdelen.

 24. Mijn dochter is naar eigen zeggen ‘druk in haar hoofd’ en ervaart regelmatig emoties die uiteenlopen van huilen naar heel erg boos. Dit omschrijft ze zelf als ‘het boze gevoel’. Als moeder wil je dat je kind lekker in haar vel zit en dus probeer ik (naast andere tools) reiki om haar te helpen. We zijn net gestart maar haar eigen reactie is echt top: ze werd er warm en rustig van. Sinds de eerste behandeling wilt ze iedere avond met meditatie muziek slapen en vraagt ze steeds: wanneer komt Sam Sam weer. Ze heeft ook geleerd zich af te sluiten als ze zich druk voelt. Uiteraard is ze nog geen ander kind maar het geeft haar nu al houvast en rust voordat ze gaat slapen.
  Dus ik raad het ieder kind aan, die een beetje rust kan gebruiken.

 25. Ik had geen idee wat ik kon verwachten van Reiki, het was een ontspannen ervaring. Op sommige momenten voelde ik warmte of tintelingen. Sam gaf voor ze begon met de Reiki goede uitleg! Ze weet wat ze doet!

 26. Reiki op afstand, ik wist niet wat ik daarvan moest verwachten. Natuurlijk als ik om de hoek had gewoond, dan was ik langs gekomen. Maar deze Reiki op afstand verplichte mij toch even helemaal tot mijzelf te komen (en te blijven :)), te mediteren op een bepaald moment, ergens op een plek in mijn eigen huis waar ik mijzelf prettig voel. De eerste 5 minuten waren erg lastig om mij hieraan over te geven, gedachten die maar bleven binnenkomen. Maar daarna was dit weg en ik had ik mijn moment gevonden. Bijzonder om mee te maken, maar moeilijk om te beschrijven. Ik voelde een enorme ontspanning, en mijn rechtervoet voelde verzwaard aan. Ik had een heerlijke nachtrust erna en een heerlijk gevoel in mijn hele lijf. Ik hoop dit zeker nog een keer samen met jou te kunnen doen. Bedankt lieve Sam.

 27. Mijn eerste keer reiki.
  Ik wist niet wat ik moest verwachten en of ik mijzelf er aan kon toegeven.
  Het was een bijzondere ervaring. Tintelingen over mijn lichaam en daarna leek het alsof mijn lichaam gewichtloos was. Het was heel ontspannend en ben heel benieuwd naar de volgende keer.
  Echt een aanrader!
  Heel erg bedankt en tot snel

 28. Lieve Samantha,
  Een poosje geleden alweer, ben ik met mijn dochter W. van tien jaar een aantal keer bij jou geweest voor een Reiki behandeling aan haar. W. is een slimme meid, maar nog erg jong en sociaal emotioneel niet zo sterk. Aangezien deze combinatie haar nog wel eens in de weg of dwars zit, in hoe ze zich voelt of gedraagt en ik over jouw Reiki behandelingen had gehoord heb ik W. voorgesteld om hiernaar toe te gaan. Dit wilde ze graag en ze stelde zich er open voor.
  Na een geruststellende liefdevolle introductie van jou, heb je haar (in mijn bijzijn) haar eerste behandeling gegeven. Op het eerste gezicht zag ik niet veel aan haar bewegingen, ze oogde erg ontspannen. Naderhand gaf ze aan dat ze het benauwd had, alsof haar keel een beetje dicht zat. Eenmaal buiten begonnen de tranen te stromen. Ondanks dat Sam had aangegeven dat ze alles los mocht laten en niets gek of te gek was, had zij niet durven huilen. Nu kwam dus alles echt los! Dit duurde een half uurtje en toen was het ook weer klaar. Na nog wat nazorg van Sam via de app, ook weer zo top, sloten we deze sessie.
  Enkele weken later zijn we nogmaals geweest en toen leek het of ze tijdens de sessie al meer open was. Haar armen bewogen hevig en ook haar voeten lagen niet stil. Ze gaf aan dat ze het fijn vond en het prima was.
  Na enkele maanden zijn we nog eenmaal geweest om het af te sluiten en toen gaf Sam ook aan dat ze in balans was. Het allerbelangrijkste natuurlijk, dit voelt W. zelf ook en ik als moeder merk dit natuurlijk ook aan haar gedrag en haar gemoedrust.
  Voor nu is het goed, maar mocht het nodig zijn, W. gaat graag naar je toe en dan weten we je te vinden!
  Liefs M. en W.

 29. Lieve Sam, een mooie review verdien je! De breathworksessie was letterlijk adembenemend! Mooiste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven 🙂 Het was intens, emotioneel en vooral een verlichting. Ik heb gelachen, gehuild, het koud en warm gehad, tintelingen overal gevoeld, het was heel bijzonder. Het werd goed begeleid waardoor het veilig voelde. Ik zou het iedereen aanraden! Liefs, M.

 30. Lieve Samantha, sinds gister de retreat Breath te hebben gedaan onder enorm goede begeleiding van jou en Barbara ben ik aan mijn “ik” begonnen! Wauw wat een energie wat stroomt,
  Liefs, Mary

 31. Lieve Samantha, eerste Reik behandeling gehad. Heel bijzonder om te voelen wat er met je lijf gebeurd. Wat een energie stroomt er door mijn lijf, enorm warm hoofd, tintelingen in armen en 1 voet die sliep na de sessie. Bedankt voor de behandeling, schone filters voor mijn nieuwe energie. Liefs, Mary

 32. Nu, een aantal weken na de one Day retreat hebben alle emoties en gedachten die er waren een plekje gekregen. Het was een ontzettend mooie middag die voor mij veel heeft gebracht. Sam is echt een schat en je mag jezelf helemaal zijn. Dit was een cadeautje aan mijzelf en ik kan het iedereen aanraden om eens te ervaren.

 33. Goedemorgen Samantha,

  Wat een mooie en bijzondere ervaring was jou reiki les. Ik voelde heel veel prikkels die fijn waren. En ben het nog steeds een beetje aan het navoelen en verwerken.
  Een hele mooie reset.
  Bedankt.

 34. Tijdens de online sessie voelde ik tijdens de breathworksessie kramp in mn nek, maar ook tintelingen in mn gezicht. Er kwam flink wat emotie los wat opluchting bracht. In januari volgt de ODR. Ben benieuwd ♡

 35. Lieve Sam,

  Wat was het een bijzondere ervaring.
  Ik heb het als zeer fijn ervaren zeker met jouw begeleiding is de breath work sessie iets dat ik zeker nog een keer wil ervaren.

 36. Ook ik heb een heerlijke reiki behandeling gehad van Sam.Zat niet zo lekker in mijn vel en maakte een afspraak.Het was heel fijn en voelde tintelingen door mijn armen en benen alsof alles weer ging stromen.De dagen erna voelde ik me energiek en blij.Dank je Sam!

 37. Wat een bijzondere en intense ervaring. In een veilige en warme omgeving liefdevol begeleid door Sam tijdens de halfdaagse retreat. Bedankt voor deze mooie ochtend! Echt een cadeau voor mijzelf en een aanrader voor eenieder.

 38. Ha lieve Samanta. Wat een geweldige ochtend was de One Day Retreat van zondag 23 januari.Ik keek er al een poosje naar uit om dit samen met mijn jongste dochter te mogen doen. Zij gaat een lange reis maken en dit leek mij een mooi afscheid. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Nu een week later denk ik nog steeds terug aan die fijne ochtend. De muziek, en de entourage klopte helemaal! En laten wij de liefde en passie van jou en Barbara niet vergeten. Nogmaals dankjewel en lieve groet Hudi.

 39. De sfeer tijdens de ODR was heel fijn. Ik lag tussen moeder en dochter in en ik denk achteraf dat ik de energie van moeder voelde om haar dochter te bereiken.
  Ik wil deze dag zeker nog eens volgen, maar dan met oordopjes in. Ik denk dat ik me meer moet kunnen afsluiten, want dat lukte me nu niet volledig. Wel voelde ik weer de tintelingen en blokkade in mn nek. De betekenis daarvan heb ik ter harte genomen en daarmee ga ik dan ook aan de slag.

 40. Ik heb eind januari aan de ‘One Day Retreat’ meegedaan. De ademsessie was voor mij een hele nieuwe ervaring. Mede door de fijne, liefdevolle en warme begeleiding van Sam en Barbara is het voor mij een hele fijne, geslaagde ervaring geworden. Een die ik niet had willen missen. Een aanrader als je uit je hoofd en meer in je lijf wilt komen!

 41. Lieve Sam, afgelopen zondag het One Day Retrait gedaan. Je hebt ons met veel enthousiasme en liefde ontvangen. De breatingcircle was intens en mooi. Ook Barbara haar input was erg fijn. Een rustige dame maar met groot inzicht. Bedankt voor de mooie ervaring.

 42. Agelopen zondag mijn 2e retreat gevolgd, Liefdevol naar mijzelf leren kijken. Hij was weer anders dan de 1e retreat, tintelingen in armen en benen met koude voeten. Na de retreat moe en voldaan naar huis gegaan en zit vol frisse energie! Genoten van dit kadootje voor mijzelf.
  Sam en Barbara, bedankt voor het warm welkom en de retreat!!
  Liefs, Mary

 43. Op 22-2-2022 een fijne live sessie gevolgd met meditatie en breathwork bij Samantha. Vond het stiekem wel spannend omdat het mijn eerste keer breathwork zou zijn. Maar ik voelde me meteen op mijn gemak. Super fijne stem om naar te luisteren en ook heel fijn om na een paar dagen even nog te babbelen hoe ik het vond, en wat ik ervan gemerkt had. Mijn ervaringen tijdens de sessie zelf waren echt nieuw. Zo voelde ik me na de breathwork sessie echt lichter en zoveel innerlijke rust. Ook voelde ik echt blokkades doorbroken worden wat echt mega fijn was. Blij dat ik mee heb gedaan en zou het zeker nog een keertje doen.

  Liefs Sarah Kampman

 44. Hey Sam,
  Van de week begonnen met de Brilliant Breath sessies. Wat fijn ingesproken en mooie momenten om mijn innerlijke rust te geven en kan leren ‘loslaten’. Een mooi vervolg voor mij op de One Day Retreat breathwork! Het doet mij goed en wat mij betreft mag je er ook 1 maken van een half uurtje om nog meer te kunnen ontspannen.
  Voel mij brilliant overdag en slaap goed. Hoop dat je er nog een volle maan of een zon meditatie aan toe kan voegen. Ik ben er heel blij mee! Dank je wel voor wat je brengt! X

 45. Lieve Sam,
  Wat een bijzondere ervaring ik heb zoveel gevoeld. Dit had ik nooit verwacht wanneer ik een eerste sessie reiki bij je mocht doen. Het was heel fijn en liefdevol. Ook de ademhaling werd hierin goed meegenomen waardoor het nog intenser was. Jij bent hier echt voor gemaakt super bedankt.

 46. Onlangs een cacao ceremonie gevolgd bij Samantha en haar collega. Dacht na de breathwork nu iets anders te gaan volgen om mijn innerlijke nog meer te ontdekken. Was een heel mooie reis en heeft mij goed gedaan. Zo ontspannen met de adem techniek, 1 woord fantastisch! Tintelingen, totaal ontspannen, en de dagen erna werkt nog na in mijn lijf. Leer meer en meer over mijn innerlijke ik. Bedankt Samantha en lieve collega bedank voor deze mooie reis!

 47. Afgelopen donderdag een mooi cacao ceremonie meegemaakt!
  Ik heb het al eerder meegemaakt, maar nog niet bij Samantha.
  Ik voelde me heel ontspannen en ik ging er gelijk diep in.
  Een bijzondere avond!
  Ik kijk uit naar de volgende ceremonie!
  Heel erg bedankt!
  Veel liefs, Bianca

 48. Ha Samanta.
  Wat was het donderdag 8 sept een geweldige cacao ceremonie. Ik voel mij zo welkom en op mijn gemak bij jullie. Deze nieuwe ervaring kwam weer diep bij mij binnen. Zo mooi de nieuwe inzichten. De andere dag was ik erg moe maar heb er heerlijk aan toe gegeven. Dank jullie wel voor deze prachtige ervaring. Liefs Hudi

 49. Lieve Sam, wat een bijzondere ervaring vanavond. Ik, de nuchtere M, ging zonder verwachtingen naar deze sessie toe. Spannend, maar ik had niet de verwachting dat ik er in mee kon gaan, dat ik mijn gedachten uit kon zetten. Maar hoe anders was het. Ik ga zeker een keer bij je komen op 1 van je Breathwork sessies of iets anders, ik moet je aanbod nog even goed bekijken. Er kwam (en komt nog steeds, de tranen zijn nog niet helemaal gestopt) zoveel los, dat vraagt om een vervolg. Bedankt voor deze ervaring en tot snel!

 50. Lieve Samantha,
  Dank je wel voor de cacao therapie. Het was een overweldigende ervaring. Ik ging er zonder verwachting in en er gebeurde zoveel met mij en er kwam zoveel los, het gaf mij heel veel ruimte. Daarna bruiste de energie.

 51. Lieve Sam,
  Ik heb genoten van mijn 1e cacao ceremonie. De cacao vind ik alleen niet zo lekker wel de chocolaatjes:-). Ik ging er ook in zonder verwachting. T duurde wel even voordat ik goed lag, nogal last van mijn rug. Maar uiteindelijk kon ik loslaten en toen kwamen ook de tranen dus ja er gebeurde veel. Daarna veel hoofdpijn, dus veel drinken. Maar de dagen erna had ik t gevoel dat mijn hoofd helderder was, verlicht. Ik zou ook graag een keer de Breathwork sessie willen volgen. Ik vond t heel fijn en het voelde vertrouwd. Thankx Sam & Bar xxx

 52. Wat een mooie avond. En beetje sceptisch ging ik er naartoe maar gelijk al bij mijn persoonlijke maan boodschap voelde het goed. Het moest zo zijn! Met het ademhalen was ik al bekend maar door de drums en heerlijke muziek was het een diepe en heerlijke ervaring. Ik heb veel inzichten mogen ontvangen en mijn rugzakje kunnen legen. Een echte aanrader dus. Lieve Sam, enorm bedankt.

 53. Wat een bijzondere en mooie breathwork retreat gisteren.
  Ook de Reiki erbij was erg fijn en ik voelde me helemaal op mijn gemak door de fijne
  sfeer. Verschillende emoties, ervaringen en inzichten wisselden elkaar af.
  Na afloop nog lang een heerlijk gevoel van ontspannen vermoeidheid gehad.
  Bedankt voor de bijzondere ervaring. 🙏❤️

 54. Afgelopen vrijdag 11-11-2022 voor het eerst een cacaoceremonie mogen beleven. Ik kwam niet echt met een missie en wilde het gewoon over me heen laten komen uit pure nieuwsgierigheid. Het overtrof iedere verwachting die ik maar kon hebben. De liefdevolle begeleiding van zowel Samantha als Barbara zorgden ervoor dat ik helemaal in het moment kon opgaan en maakte deze ervaring er één om nooit meer te vergeten.
  Ik heb meerdere inzichten gekregen en ben vastbesloten om in het nieuwe jaar ook echt een keer aan de langere versie mee te doen.
  Doe jezelf dit kado, het levert je altijd wat moois op daar ben ik van overtuigd.
  Lieve Sam en Barbara nogmaals onwijs bedankt❤️🙏🏼❤️

 55. Lieve Sam, de cacao ceremonie was voor mij een hele rustgevende ervaring, ik heb heerlijk mijn hoofd leeg kunnen maken. De inzichtkaarten en de maanenergie waren voor mij echt heel treffend, echt heel bijzonder hoe dat mij op het lijf geschreven was. Het heeft mij geholpen op mijn weg die ik al was ingeslagen, ik heb me er gesterkt door gevoeld. Dank voor de prachtige ervaring en de liefdevolle begeleiding!

 56. 11 december heb ik meegedaan met de cacao ceremonie. Ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten en ik ging er dan ook nieuwsgierig naartoe. Maar wat een mooie middag. Vooral de ademhalingssessie in combinatie met reiki was heel bijzonder. Ik was alle gevoel van tijd kwijt en kon me goed ontspannen. Samantha en Barbara hebben het prima begeleid en door hun rust en enthousiasme hing er een fijne sfeer en voelde ik me helemaal op m’n gemak. Dank jullie wel!

 57. Hey Sam, het duurt bij mij soms even om een review te geven via de site,
  Enkele weken geleden weer een breathwork gedaan en jeetje wat een mooie reis wat het die zondag. Een reis waar ik nog steeds naar terugkijk. Kwam bij mij kleine ik waar veel emoties waren en die kwamen eruit. Zo blij mee dat stukje te zien wat mij inzicht geeft en laat verachten. De Brilliant Breath gebruik ik ook regelmatig, even tussendoor om te ontspannen op een rustige plek. Als ik op het strand ben en dan luister naar “loslaten”, kom ik tot mijzelf.
  Sam en Barbara bedankt voor de Breathwork en voor jullie energie 🙏

 58. Wauw wat een geweldige ervaring! Ik ben eerder geweest en iedere keer is het weer anders, ook leuk om te zien dat je zelf ook steeds beter in meditatie stand komt.
  Ik heb een vrij druk leven maar samen met jou kom ik tot rust en heb ik weer overzicht. En ja.. dan kan ik er toch weer tegen aan.
  Dikke kus

 59. Op 23 februari had ik de cacao ceremonie. Het ontvangst was al erg fijn. Je voelde gelijk de warmte. Na een voorstel rondje gingen we echt beginnen. Cacao drinken en over naar de breathwork. Wat ik erg fijn vond waren de harde trommels en geluiden die er werden gemaakt, dit hielp mij erg in de reis die ik aan het maken was. De Reiki die ze tussendoor uitvoerden was echt van toegevoegde waarde en met een mega fijn en happy gevoel ging ik naar huis.
  Bedankt lieve Sam en Barbara!

 60. Mijn eerste ervaring met de cacao ceremonie is er een om nooit te vergeten. Wat een prachtige en pure ervaring. Het is bijna niet in woorden uit te drukken wat deze avond voor mij heeft betekent. De ruimte was gevuld met liefde en pure energie. De begeleiding van Samantha en Barbara is oprecht en je daardoor voelde ik me direct op mijn gemak. Ik heb mezelf voorgenomen om 1x per maand de ceremonie bij te wonen. Tijd voor mezelf omringd met mooie pure en oprechte mensen is het beste wat ik voor mezelf kan doen. Dank jullie wel dames en tot gauw.

 61. Lieve Sam,

  Mijn eerste cacoa ceremonie bij jou en wow, het was een mooie!

  Ik voelde zoveel geluk en bevestiging dat ik op de goede weg ben.
  Het ademen is heerlijk en ook al is dit een mildere variant dan bij de twee half day breathwork retreats, het was net zo intens! De reiki, de muziek en de ruimte voelde ook echt heerlijk!
  Jij en barbara zijn echt toppertjes en het is heel fijn om dit bij jullie te kunnen doen.

  Ik voelde mij tijdens het bijkomen eigenlijk nog in een soort trance en dat gevoel wilde ik ook eigenlijk niet stoppen. Ik heb afgelopen nacht heerlijk geslapen en voel mij vandaag wat moe.
  Dankjewel voor weer een mooie ervaring en ik kom zeker nog weer eens, wanneer ik voel dat ik er weer aan toe ben.

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *