Algemene voorwaarden

Om de retreat die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij de Reiki Coach ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

♥ Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar uw telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.

♥ Strippenkaarten en cadeaubonnen zijn geldig tot één jaar na uitgifte en zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

♥ De Reiki Coach is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

♥ Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je de Reiki Coach niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling die aan je gegeven is.

♥ De retreats/ceremonies bij De Reiki Coach valt onder ‘vrijetijdsbesteding’, wat betekent dat je altijd drie dagen bedenktijd hebt na het maken van een afspraak. Je kan dus binnen 72 uur na het maken van de afspraak kosteloos annuleren zonder opgaaf van reden. Stuur me als je wil verzetten of annuleren alsjeblieft een email, geen appje. Twijfel je over je geboekte afspraak? Neem dan altijd even contact met me op (0651846437).

Bij de Reiki Coach zijn de volgende annuleringsvoorwaarden van toepassing:

> Wil je jouw afspraak verzetten of annuleren in de periode tussen drie dagen na het boeken van de afspraak tot aan drie weken voorafgaand aan de geplande afspraak – dan bereken ik een fee van €25,- voor de administratieve handelingen die daarbij horen.

> Voor het verzetten van een retreat/ceremonie binnen drie weken tot aan een week voorafgaand aan onze afspraak, bereken ik een fee van €75,- voor een ceremonie € 22,-
Op de dag en tijd die ik voor je vrij heb gehouden, komt zelden een nieuwe afspraak tot stand. Tegelijkertijd lopen de kosten gewoon door; o.a. de huur voor de ruimte en er zijn ook allerlei administratieve handelingen rondom het inplannen van een nieuwe afspraak.

> Voor het verzetten van je retreat/ceremonie binnen een week tot 3 dagen voorafgaand aan onze afspraak bereken ik 50% van de kosten.

> Bij annulering binnen twee weken tot 72 uur (drie dagen) voorafgaand aan onze afspraak bereken ik 50% van de kosten, het restbedrag krijg je teruggestort.

> Bij annuleren of verzetten van een retreat/ceremonie bij De Reiki Coach binnen 72 uur (3 dagen) voorafgaand aan onze afspraak krijg je geen restitutie.

> Je hebt een jaar (12 maanden) de tijd om een nieuwe afspraak in te plannen. Een eventuele fee voor het verzetten betaal je pas bij het maken van een nieuwe afspraak. Je plant die in door een nieuwe datum uit te zoeken in mijn agenda en een mail te sturen naar info@dereikicoach.nl

> Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om een online sessie te doen, zo kan je zelfs vanuit het buitenland een sessie volgen.

> Heel soms komt het natuurlijk helaas voor dat ik vanwege ziekte of overmacht een sessie zal moeten cancellen. Ik zal dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak met jullie inplannen. Dit geeft geen recht op restitutie.